reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Hej Laseczki jak w stosunku do wagi sprzed ciąży mam plus 0,7kg, ale na początku zaliczyłam lekki spadek.
A oto mój zapaskik magnezu ;-)
Super, że coraz to kolejne mamy już są na finishu. I my się za niedługo tam znajdziemy.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
A oto mój zapaskik magnezu ;-)
Super, że coraz to kolejne mamy już są na finishu. I my się za niedługo tam znajdziemy.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Załączniki
Dordaw
Baasiu tak, ja co prawda po drugiej stronie bo na Bielanach, ale chetnie sie wybiore na spacer :-) zawsze mozna sie spotkac gdzies po srodku ;-) jutro rano mi sciagaja, wiec jutro dam znac co i jak. Ja mam dzisiaj 38+1. Tobie pewnie sciagna krazek ciut wczesniej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
Jestem jestem tylko tematy mi się skończyły ale czytam codziennie . U mnie juz 27+3 . Ja miałam tak samo cowisnia ale jak weszłam na to forum to przestałam się bać. Jakoś lepiej na sercu ,wiem ze nie jestem sama razem zawsze raźniej. Ja właśnie szukam po internecie co trzeba co szpitala dla mamy i dla dziecka . Chyba każdy szpital wymaga inaczej.
Różnią sie szczegółami: na pewno musisz mieć koszule do porodu, ze dwie koszule do karmienia, polecam rownież stanik i wkładki laktacyjne jak zacznie sie nawał, klapki pod prysznic, podkłady poporodowe na łóżko, wielki podpaski poporodowe, majtki poporodowe, ewentualnie ubranka dla dziecka ale to faktycznie zalezy od szpitala, pampersy, maść do pupy najlepiej zielony Linomag i to chyba tyle z najważniejszych rzeczy
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Jadwiga orłowska
2 porody miałam i używałam zwykłych podpasek lub tych na noc. Naprawdę są konieczne większe?
Ja jestem chyba najmłodsza ciążowo na tym fomum, zostało jeszcze 16-18 tygodni.
Jak na razie jestem 2 kg na minusie. Dziś kolega męża mnie pocieszył, pytał czy naprawdę jestem w ciąży, bo się spodziewał, że jestem gruba.
Ja jestem chyba najmłodsza ciążowo na tym fomum, zostało jeszcze 16-18 tygodni.
Jak na razie jestem 2 kg na minusie. Dziś kolega męża mnie pocieszył, pytał czy naprawdę jestem w ciąży, bo się spodziewał, że jestem gruba.
reklama
Ziemniaczek
Jadzia
Ty masz najmłodsza ciążę od nas później jest chyba Asia Joasia i ja.
Nic nie przytylas ja to 9 kg ale po mnie nic nie widać oprócz biustu i brzucha.
Nogi i ręce mam jak patyki.
Yvonne
Dzięki juz sobie zapisałam co do szpitala. Jak będę miała wizytę 17 sierpnia to pójdę do apteki i sobie wszystko pokupuje.
Ty masz najmłodsza ciążę od nas później jest chyba Asia Joasia i ja.
Nic nie przytylas ja to 9 kg ale po mnie nic nie widać oprócz biustu i brzucha.
Nogi i ręce mam jak patyki.
Yvonne
Dzięki juz sobie zapisałam co do szpitala. Jak będę miała wizytę 17 sierpnia to pójdę do apteki i sobie wszystko pokupuje.
Podziel się: