reklama
Ziemniaczek,
Nie wiem czy to bedzie kryptoreklama,ale polecam Ci apteke online Gemini. Kolezanka.mi tez polecala i tak mi sie wydaje,ze.ceny sa.naprawde ok w porownaniu do innych aptek. A spory asortyment tam maja,bo i kosmetyczne i chemiczne rzeczy,mozna uskladac,tak zeby dostawa byla za.darmo.
Nie wiem czy to bedzie kryptoreklama,ale polecam Ci apteke online Gemini. Kolezanka.mi tez polecala i tak mi sie wydaje,ze.ceny sa.naprawde ok w porownaniu do innych aptek. A spory asortyment tam maja,bo i kosmetyczne i chemiczne rzeczy,mozna uskladac,tak zeby dostawa byla za.darmo.
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Mmm777 ok dzięki jutro poszukam tej apteki i zobaczę co tam jest. Listę juz mam co do szpitala tylko trzeba kupić .
I będę spokojnie czekała na poród oczywiście w terminie.
I będę spokojnie czekała na poród oczywiście w terminie.
Ziemniaczek
A do tej apteki trzeba się rejestrować czy można bez
Joasia_1986
Zależy co sie zamawia, bo akurat mój magnez brałam na doz.pl i wychodził sporo taniej niż w gemini.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Ziemniaczek
Właśnie patrze te aptekę doz.pl tez fajna. Nigdy nie zamawialam z apteki nic zawsze szłam i kupywalam.
Ja juz się obudziłam i koniec spania. Zaraz śniadanko i dalej leżenie. Ostatnio czas mi szybciej leci może dlatego ze mój ma urlop .
Ja juz się obudziłam i koniec spania. Zaraz śniadanko i dalej leżenie. Ostatnio czas mi szybciej leci może dlatego ze mój ma urlop .
Fajnie ziemniaczek, że Ci szybko czas leci. Mi się bardzo ślimaczy i czekam kiedy zacznie szybciej biec . U mnie córka na wakacjach, mąż dużo pracuje wiec praktycznie cały czas jestem sama. Mam masę super znajomych z którymi zawsze miałam świetny kontakt zawsze sobie we wszystkim pomagaliśmy a jak teraz leżę to z odwiedzinami mnie jest krucho. Jest Piekna pogoda jazdy ma inne plany
Jestem w 33 tygodniu ciąży
Jestem w 33 tygodniu ciąży
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Ja tez dzis zamawiam rzeczy apteczne. Od podpasek przez dziecieca apteczke termometr itp. Zajrze sobie na strone tej apteki ktora wspominacie. Dzis przespalam noc calkiem spokojnie, czuje sie nawet wypoczeta co rzadko mi sie ostatnio zdarza. Dzien dobry dziewczyny
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: