reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
U mnie nie widać a wpisałam nie wiem czemu może coś źle robię
Jadwiga orłowska
A ja dziś próbuję bez nospy. Przygotowałam sobie wannę i pora na relaks, wolę wieczorem, ale już mam oliwę we włosach to sobie posiedzę teraz.
Jadwiga orłowska
A moich fig nie chcecie?
Ziemniaczek
Jakich fig do jedzenia suszone
Jadwiga orłowska
tak, jem po 3-4 i zawsze rano kupka normalna, a jak zapomnę się przez kilka dni to znowu zaparcia. Boję się śliwek bo mam wrażliwe jelita i by mnie kuło i bolało
asiekD
Cześć dziewczyny ja od wczoraj przeżyłam chorror robiłam badania między innymi na krzepliwosć krwi po południu zadzwoniła do mnie pani z przychodni czy widziałam badania. Powiedziała że wynik jest bardzo wysoki. Ja biorę clexanę zastrzyki od początku ciąży 0,4 faktycznie wynik ogromnym norma do 500 a u mnie 4,300 pamiętam że w ciąży może być bardzo wysoki wynik ale w tedy w szpitalu zwiększyli mi dawkę zastrzyku. Dzwonię do mojego lekarza on na to że zostawiamy dawkę słysząc to aż mi szczęka opadła to ja mu pisze ze zawsze miałam podnoszoną dawkę w przypadku takich wyników. Chyba rozłościłam lekarza bo powiedział że jeśli mu nie wierzę to mogę skonsultować to z innymi lekarzami. I tak też dzisiaj zrobiłam lekarz do którego się udałam powiedział że dawno nie widział tak wysokiego wyniku przekroczony 8 krotnie kazał mi zwiększyć dawkę zastrzyku z 0,4 do 06 i porobić badania żeby kontroliwać układ krzepnięcia. Dziewczyny mam powoli dość mojego lekarza za każdym razem udowadnia mi że to on jest lekarzem nie patrzy na moją historie ciaż. Przy okazji sprawdziłam dzidziusia waży765 g i ma się całkiem dobrze. Idę w poniedziałek do mojego lekarza zobaczę co mi powie.
a oto mój synuś
Załączniki
Ziemniaczek
Cześć Asiu ja ci nie pomogę bo ja się na tym nie znam nigdy nie miałam tego badania.
A zdjęcie jest śliczne tez mam podobne mogę wysłać ale moje jest z 22 tc
A zdjęcie jest śliczne tez mam podobne mogę wysłać ale moje jest z 22 tc
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
dzień dobry dziewczyny, mam na imię Ania, jestem w 30 tygodniu ciąży. mam niewydolność szyjki macicy i od 2 czerwca mam założony szew na szyjce macicy i leże w domu. Dodatkowo jak wstaje i chodzę po domu ale pojdę do apteki ( dziś byłam po magnez i duphaston) to natychmiast mi się stawia i twardnieje macica. po 200 metrach mam bóle i ciągnięcie w pachwinach.
czy jest ktoś kto mnie rozumie i zna te dolegliwości. smutno mi trochę, bo nie byłam i nie chodzę na szkołę rodzenia i nie chodzę na żadne gimnastyki, nie ćwiczę mięśni kegla i martwi mnie poród jak sobie dam radę.
czy jest ktoś kto mnie rozumie i zna te dolegliwości. smutno mi trochę, bo nie byłam i nie chodzę na szkołę rodzenia i nie chodzę na żadne gimnastyki, nie ćwiczę mięśni kegla i martwi mnie poród jak sobie dam radę.
Podziel się: