reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bocian leci niesie dzieci - czyli z porodówki na gorąco BEZ KOMENTARZY

reklama
MELDUJĘ: Zuzanka jest z nami 09.03.2011 godz. 0.40, waga 3840, dł 57 cm!!!!!!! P3091173.jpg

Witam ze szpitala, mały słabo się ruszał ale już OK i przed 22-gą pojechaliśmy do szpitala. Zosataję na razie do środy, bo cisnienie mi skoczyło a zawsze miałam podręcznikowe i mam mieć mierzone 2 razy dziennie i jeszcze badanie na kwas moczowy jutro. Piszę od laski z sali, później będę miałą swojego lapka.

Od PATIK
"ja nadal melduję ze szpitala, u Zosi wykryli infekcje bakteryjna,wiec dostaje kroplowki i monitoruje poziom bilirubiny. Ja wczoraj na badaniach kontrolnych wypadlam słabo 7,7 hemoglobiny wiec dalej siedzimy :( jest szansa ,ze jak wyniki sie poprawia to wyjdę jutro, ale nienastawiam sie.. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie Marcoweczki 2w1

reklama
Info od Olki: "Mała nie chce ciągnąć cyca, bo jest leń, a ja ma za krótkie brodawki, dziś ściągałam i jadła z butli, nie wyszłyśmy jeszcze, bo mała ma za gęstą krew i szybko się wyziębia, bo nie jadła. Teraz ładnie już przybrała, więc może wyjdziemy dziś"

Później napisała jeszcze, że mała ma za dużo hematokrytu i musi być pod kroplówką, więc niestety nie wyszli. Trzymajmy kciuki za ich szybki powrót do domku &&&&&&&

Do góry