reklama
Napisałam patikowi o nowonarodzonych, spytałam o zdrowko i dostałam taka odpowiedz gratulacje dla dziewczyn mam nadzieje,ze jutro sama będę mogła napisac na bb.mój wynik sie nieznacznie poprawił,jutro badania ma jeszcze Zosia,jestem dobrej myśli ze wyjdziemy wkoncu.
Napisałam ,ze mamusie nasze walczą z zastojem mleczka i to odp. ja jestem po nawale pokarmu- kapusta poszła w ruch i ulzylo karmienie idzie coraz lepiej buziaki dla Was Marcoweczki
Napisałam ,ze mamusie nasze walczą z zastojem mleczka i to odp. ja jestem po nawale pokarmu- kapusta poszła w ruch i ulzylo karmienie idzie coraz lepiej buziaki dla Was Marcoweczki
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
sms-uję ze Scarletką, wszystko u nich w porządku, synuś wisi ładnie na cycu :-) pytała o Marcjanki i kazała Was mocno pozdrowić :-)
F
fogia
Gość
witajcie dziewczyny
jestem koleżanką Marty1981
chciałabym przekazać Wam od niej pozdrowienia. Marta nadal leży w szpitalu na ginekologii, w piątek jej gin będzie miał dyżur i dopiero wtedy podejmie jakieś decyzje. Być może przeniosą ją na położnictwo i będą wywoływać poród.
jestem koleżanką Marty1981
chciałabym przekazać Wam od niej pozdrowienia. Marta nadal leży w szpitalu na ginekologii, w piątek jej gin będzie miał dyżur i dopiero wtedy podejmie jakieś decyzje. Być może przeniosą ją na położnictwo i będą wywoływać poród.
Marcie1981 odchodzi "frup"!!! Wygląda na to, że wyjdzie ze szpitala już z maleństwem - pewnie będą wywoływać. Korytarz do spacerów ma trochę krótki, więc z biega dalej po schodach :-) Niezmiennie pozdrawia wszystkie marcjanki!
reklama
Podziel się: