reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bocian leci niesie dzieci - czyli z porodówki na gorąco BEZ KOMENTARZY

Od Papci: "Pisałam Malinie że małej bardzo podoba się imię Jasio, zawsze się śmieje jak jej o nim mówię więc moze bedziemy teściowymi. Udało mi się karmić cycem i to bez pogryzionych brodawek. Mieszanki tylko ciutkę dostaje w nocy. Tęsknie za Wami. Uściski dla Marcjanek i buziaczki dla Marcjatek:)"

reklama
pisałam do tulipka, oto wiadomość od niej - "chyle czole przed wszystkimi matkami swiata, ja od 'narodzin' mam malą uwieszona do bolacego cyca!Stelka bedzie miała konkurencje wśród wojowniczek warszawskich. w ciagu ostatnich 3 nocy spałam może łącznie 6 godzin. W ciągu dnia też nie mogę nic zrobić, dobrze że mama czasem wpadnie to wtedy do toalety. Mała poza tym jest śliczniutka i serce mi się kraje jak płacze. Buziaki dla wszystkich. Nieprzenoście jeszcze forum bo Was nie znajde;)

Ja również chciałabym się pochwalić, ledwo co zdążyłam wyjść ze szpitala! 28 marca 2011 r. o godz. 3.15 na świat siłami natury przyszła Maja Michalina, 2560 g, 52 cm, 10 pkt :)

Do góry