Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat dzień spodziewanej @Coś przebija. Który dc lub inaczej ile przed @?
A owulacja wiesz kiedy była?Akurat dzień spodziewanej @
Pozytywne najlepiej beta tak jak dziewczyny mówiąHej chciałbym się dowiedzieć czy test pozytywny te kreski takie są bardzo jasne .. okres mi się spuźnia już 8 dni ☺Zobacz załącznik 1153021
Zobacz załącznik 1153021
Tłusto! GratulujęMój 3 test przed chwilo zrobiłam
W laboratorium w szpitalu, badz jak masz to w przychodni, a sa jeszcze prywatne gabinety laboratoryjne. Poszukaj w Google w swojej miejscowości i ruszajPytanie gdzie mogę zrobić betę wydzwaniam po tych przychodnia i mnie olewają .... Czy mogę w każdej przychodni
Kiedy wynik?Już właśnie zrobiłam i będzie widać ale mój mąż jest pewny bo ten 3 test co pokazałam Paniom jest bardziej wiarygodny na żywo
GratulujęPrzesyłam paniom mój wynik ☺
A twój każdy post coś wnosi? Pamiętam cię jeszcze ze staraczek ale od kad jesteś w ciąży to wszystko wiedząca jesteś.Napisałam, że wynik w porównaniu do typowych jest niski a nie, że jest definitywnie za niski.
To raz.
Pierwszy wynik bety nie mówi nic - mówi w zasadzie tyle co test, że hormon jest, przy czym poziom możemy porównać do wieku ciążowego z OM - i taki wynik jak na kilka dni po dacie miesiączki jest niski.
Napisałam o potrzebie powtórzenia bety i o tym, że tak niska beta kilka dni po okresie jak najbardziej może się zdarzyć jeśli owulacja była później.
Odpowiedziałam jak najbardziej na temat.
Twój post za to, nie wnosi kompletnie nic
Otóż to. Ale nie pamięta wół jak cielęciem był.Moja w dniu spodziewanej wynosiła raptem 9 , ,a teraz już aktualnie jestem w 6tc [emoji2957]i przyrosty bety ponad 100% , wiec pierwsza beta która była niska jak moja nie musi oznaczać „tragedii „