reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Błagam o porady :( wysokie nt i test pappa 1;38 /21lat

We wtorek lub środę , wariuje już ale odzyskałam trochę nadziei ,wiem że jestem męcząca ale sama z tymi myślami dostaje joba ;D

reklama
We wtorek lub środę , wariuje już ale odzyskałam trochę nadziei ,wiem że jestem męcząca ale sama z tymi myślami dostaje joba ;D
Przestań, nie jesteś !!
czekając na wyniki z nifty płakałam każdego dnia, czytałam masę artykułów zagranicznych i np. bodajże w Anglii norma NT to 3.5 a w pl 2.5. To dawało mi nadzieję + znalazłam forum przezierność karkowa i tam dopiero dziewczyny miały fatalne wyniki, a dzieci zdrowe, to dawało mi wiare, a właśnie jej wtedy potrzebowałam najbardziej.

Okej czyli pewnie to białko pappa i trochę podwyższona nt 2.6 dla 64 clr mam wizyte w szpitalu zobaczymy co powiedzą a do wyników sanco jeszcze trochę muszę wytrzymać

@Kamcia001 weszłam w wątek i życzę aby wszystko się dobrze potoczyło i dzidzia była zdrowa. Pamiętam Jeszcze jak niedawno w sumie wypłakałam dnie i noce po pierwszym prenatalnym (a niepewności co do jakiegoś zespołu była aż do jej narodzin), a teraz moja córka to zdrowy energiczny bobas. Trzymaj sie❣️

reklama
Do góry