Beataw1991
Fanka BB :)
Hej dwa dni temu bete mialam 43 a dzisiaj 90 to jest ok ??min 66% przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dwa dni temu bete mialam 43 a dzisiaj 90 to jest ok ??min 66% przyrost.
Super dziekuje , czy jeszzce robic bete ? czy nie 28 mam lekarza
to już jak chcesz, jedne robią dla spokoju, a inne w ogóle nie badają hcg i czekają na usg.Super dziekuje , czy jeszzce robic bete ? czy nie 28 mam lekarza
to zalezy od Ciebie. Jesli chcesz to możesz zrobić 3 raz w sobotę albo czekać już do tego 28.06. Tylko w przypadku krwawienia, plamienia lub niepokojących objawach zgłoś się na IP lub skontaktuj się ze swoim lekarzemSuper dziekuje , czy jeszzce robic bete ? czy nie 28 mam lekarza
to zalezy od Ciebie. Jesli chcesz to możesz zrobić 3 raz w sobotę albo czekać już do tego 28.06. Tylko w przypadku krwawienia, plamienia lub niepokojących objawach zgłoś się na IP lub skontaktuj się ze swoim lekarzem
Trzymam
Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciukiJa zrobiłam bete dzisiaj 2 raz zobacze jaki jest przyrost mam nadzieje ze wszystko ok bedzie a za 2 tyg do lekarza
Dla mnie pozytywne. Teraz zrobić betę czy dobrze przyrasta.Hej dziewczyny ,
Jestem 2 msc po wyjęciu wkładki miedzianej , dzisiaj zrobiłam dwa testy są blade kreski czy to ciąża ??