Madzia86G
Fanka BB :)
43 to ciąża.Robiłam betę dzisiaj , wynik po 15 będę miala
mam wynik i jest 43.53 uL czyli to nie ciąża ? Z rana testy dwa pozytywne ??
Ponizej 5 jest brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
43 to ciąża.Robiłam betę dzisiaj , wynik po 15 będę miala
mam wynik i jest 43.53 uL czyli to nie ciąża ? Z rana testy dwa pozytywne ??
Jak to ? Czyli to ciąża jak czytać te wyniki43 to ciąża.
Ponizej 5 jest brak.
Poniżej 5 czyli od 0 do 5 brak ciąży a powyżej ciąża. Napisałaś, że masz 43 a to więcej jak 5Jak to ? Czyli to ciąża jak czytać te wyniki
tak tak , ale sie zestresowałam dziekuje dziewczymnyPoniżej 5 czyli od 0 do 5 brak ciąży a powyżej ciąża. Napisałaś, że masz 43 a to więcej jak 5
No ale ty nie masz poniżej. Masz powyżej przecież.Ale tam jest od 5 ze ciaza a ponizej ze brak ciąży ?
tak juz wiem , a kiedy teraz do lekarza najlepiej isc ? ktory to moze byc tydzienNo ale ty nie masz poniżej. Masz powyżej przecież.
Masz wynik 43,53 tak? wiec to więcej niż 5.Ale tam jest od 5 ze ciaza a ponizej ze brak ciąży ?
Do lekarza nie prędzej niż 6-7 tydzień wcześniej nie ma sensu.tak juz wiem , a kiedy teraz do lekarza najlepiej isc ? ktory to moze byc tydzien
Na pewno za 2dni powtórz betę bo lekarz też będzie chciał widzieć przyrost ( jak wzrasta jej poziom ) .tak juz wiem , a kiedy teraz do lekarza najlepiej isc ? ktory to moze byc tydzien