Sun flower35
Fanka BB :)
Pewnie usłyszała od nich, że negatywnyidź pokaż im ten test i niech ocenia zatem.
Jesuuuu jak z dzieckiem.
Wielce obrażona bo nie pogratulowalysmy ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie usłyszała od nich, że negatywnyidź pokaż im ten test i niech ocenia zatem.
Jesuuuu jak z dzieckiem.
Wielce obrażona bo nie pogratulowalysmy ciąży
na pewno nie. Tylko my takie wredne i źle życzymy. W dodatku zazdrosne i plujące jadem. Każda prawdziwa rodzina by pogratulowałaPewnie usłyszała od nich, że negatywny
To co ci odpowiedzieli? Ze pozytywny?pytałam to co tu jeszcze robisz?
no wkoncu powiedzialas coś mądrego, jednak szare komórki działają.na pewno nie. Tylko my takie wredne i źle życzymy. W dodatku zazdrosne i plujące jadem. Każda prawdziwa rodzina by pogratulowała
pytałam siostry widziała test jeden i drugi na żywo, stwierdzila ze jest cień i żeby powtórzyć za 2-3 dni@Miksa5471 ja sie pytam serio, skoro pytałaś rodziny to co Ci odpowiedzieli?
Czy testy na załącznikach maja druga kreskę?Dziewczyny krótkie pytanko, czy coś tu widać?
Ps. wiem że sie nie rozbiera testów więc osoby które chcą to napisać niech się nie wypowiadają, bez hejtu