reklama
reklama
k.karolina
Fanka BB :)
Zrób test z Rossmana, 5 dni przed miesiączką pokazał bardzo słaba linię, ale według mnie Twój pozytywny w 100% U mnie naprawdę był cień, a teraz kończę 9 tydzień
Najlepiej biegnij na badanie z krwii
Ann89
10 tc kończysz, i zaraz zaczniesz 11 GratulujęZrób test z Rossmana, 5 dni przed miesiączką pokazał bardzo słaba linię, ale według mnie Twój pozytywny w 100% U mnie naprawdę był cień, a teraz kończę 9 tydzień
whew_o
Zaangażowana w BB
Też dasz znać trzymamy kciukiczekam z niecierpliwoscia ja testuje we wtorek
whew_o
Zaangażowana w BB
W poniedziałek biegnę gratulacje kochanaZrób test z Rossmana, 5 dni przed miesiączką pokazał bardzo słaba linię, ale według mnie Twój pozytywny w 100% U mnie naprawdę był cień, a teraz kończę 9 tydzień
Joanulka
Zrobiłam nowy test i chyba teraz mogę przyjąć wasze gratulację , dziękuję Zobacz załącznik 932681
Super!! Piękne krechy [emoji7] jeszcze raz GRATULACJE [emoji322]
dominika95
Zaciekawiona BB
Hej potrzebuję Waszej opinii bo ja już zgłupiałam. Cykle mam mam co 30-32, odkąd staramy się o dziecko bywało, że i co 35. Wczoraj był termin @, dziwnie się czułam. Byłam senna, głodna w godzinach kiedy nigdy o tej porze nie jadłam. Zrobiłam test - blada kreska, drugi - blada kreska. Dziś z samego rana i cień cienia. Co mam myśleć? Iść jutro na bete czy czekać aż @ zawita? Dodam, że o dzidzisia staramy się 8 miesięcy.
Załączniki
reklama
Zdecydowanie beta. Kreska jest widoczna więc jest duże prawdopodobieństwo że to ciąża. Trzymam kciuki!Hej potrzebuję Waszej opinii bo ja już zgłupiałam. Cykle mam mam co 30-32, odkąd staramy się o dziecko bywało, że i co 35. Wczoraj był termin @, dziwnie się czułam. Byłam senna, głodna w godzinach kiedy nigdy o tej porze nie jadłam. Zrobiłam test - blada kreska, drugi - blada kreska. Dziś z samego rana i cień cienia. Co mam myśleć? Iść jutro na bete czy czekać aż @ zawita? Dodam, że o dzidzisia staramy się 8 miesięcy.