reklama
jasani
Fanka BB :)
Może testy były różnej czułości dlatego te kreski takie różne. Zrób betę i bedziesz wtedy wiedzieć na 100 %.Hej potrzebuję Waszej opinii bo ja już zgłupiałam. Cykle mam mam co 30-32, odkąd staramy się o dziecko bywało, że i co 35. Wczoraj był termin @, dziwnie się czułam. Byłam senna, głodna w godzinach kiedy nigdy o tej porze nie jadłam. Zrobiłam test - blada kreska, drugi - blada kreska. Dziś z samego rana i cień cienia. Co mam myśleć? Iść jutro na bete czy czekać aż @ zawita? Dodam, że o dzidzisia staramy się 8 miesięcy.
reklama
Hej potrzebuję Waszej opinii bo ja już zgłupiałam. Cykle mam mam co 30-32, odkąd staramy się o dziecko bywało, że i co 35. Wczoraj był termin @, dziwnie się czułam. Byłam senna, głodna w godzinach kiedy nigdy o tej porze nie jadłam. Zrobiłam test - blada kreska, drugi - blada kreska. Dziś z samego rana i cień cienia. Co mam myśleć? Iść jutro na bete czy czekać aż @ zawita? Dodam, że o dzidzisia staramy się 8 miesięcy.
Test testowi nie równy, może mają inne czułości?
dominika95
Zaciekawiona BB
Wszystkie testy innej marki, może faktycznie dlatego. Mam nadzieję, że beta potwierdzi <3
dominika95
Zaciekawiona BB
Fado123
No ewidentna krecha ,beta pewnie już jest chwal się ile ileDziś idę zrobić bthcg, wzięłam wolne w pracy. Nie wiem czy to z nerwów jak zobaczyłam kolejny test czy to poranne mdłości ale przytulałam się z kiblem... Kolejny test - 32dc. Tak bym chciała już znać wyniki krwi bo oszaleję.
dominika95
Zaciekawiona BB
Beta 116 ❤ w końcu się udało, teraz aby zdrowo donosić ciążę ❤
reklama
PaulinaRP
Dziewczyny, czy mogłybyscie spojrzeć na mój test. Zrobilam go w dniu spodziewanej miesiączki, ponieważ staramy się o dziecko. Dodam ,że robię również pomiary temp,która cały czas utrzymuje się powyżej 37 stopni. Niestety kreska jest bardzo blada stąd też moje wątpliwości....2 blada kreska pojawiła się równolegle z pierwsza po 3 min.
Załączniki