reklama
A co myślicie o tym ?Cześć dziewczyny. Z partnerem planujemy dziecko ,spóźnia mi się okres trzy dni zrobiłam test ciążowy ale nie wiem co o tym myśleć . Na zdjęciu widać bladziutka kreskę a później trochę zrobiła się ciemniejsza.. co o tym myślicie?Zobacz załącznik 932324
Załączniki
reklama
paucia2306
Zaciekawiona BB
kreche widać, pytanie po jakim czasie się pokazała i w ktorym dniu cyklu jesteś? O ile to nie krecha po okienku czasowym do odczytu testu to.... GratulacjeA co myślicie o tym ?
DarkAsterR
Fanka BB :)
Gdzie ty tam widzisz krechę? Poza kontrolna nic tam nie ma..
Hej! Ja mam taka sytuację: zrobiłam test strumieniowy na 7 dni przed miesiaczka po poludniu.wyszla cieniutenka druga kreska.potem zrobiłam test plytkowy rano i wyszedł negatywny.dzisiaj zrobiłam kolejny strumieniowy (4dni przed miesiaczka) po południu i znow wyszła bladziutka kreska.powiedzcie czy uroilam cos sobie ze tam jest kreska?
Załączniki
linka90
Testy lepiej zawsze robić rano.Hej! Ja mam taka sytuację: zrobiłam test strumieniowy na 7 dni przed miesiaczka po poludniu.wyszla cieniutenka druga kreska.potem zrobiłam test plytkowy rano i wyszedł negatywny.dzisiaj zrobiłam kolejny strumieniowy (4dni przed miesiaczka) po południu i znow wyszła bladziutka kreska.powiedzcie czy uroilam cos sobie ze tam jest kreska?
Tak wiem ale ten który zrobiłam rano wyszedł negatywny a wszystkie miały ta sama czułość 10...Testy lepiej zawsze robić ranrano
gosiaidawid200
Początkująca w BB
Najprawdopodobniej to ciąża też tam miałam proponuje zrobić za dwa tygodnie wtedy wyjdzie mocniejsza o ile to ciąża ale trzymam kciukiCześć dziewczyny. Z partnerem planujemy dziecko ,spóźnia mi się okres trzy dni zrobiłam test ciążowy ale nie wiem co o tym myśleć . Na zdjęciu widać bladziutka kreskę a później trochę zrobiła się ciemniejsza.. co o tym myślicie?Zobacz załącznik 932324
reklama
jasani
Ja tam żadnej kreski nie widzę. Idź dla pewności zrobić betę. Ale tu na forum zdarzały się ciąże ze spiralą. W zasadzie to nie wiem co chcesz wiedzieć dokładnie. Jakieś konkretne pytanie?Hej dziewczyny od dwóch lat mam założoną spirale mirena ostatnio kiepsko się czułam i postanowiłam zrobić test i jest drugą bardzo blada kreseczka co teraz.