reklama
kreseczka jest naprawdę BAAARDZO DELIKATNA zdjęcie wyszło trochę słabo a chodziło mi o to co mam dalej zrobić czy jeśli to ciąża to wyjąć spirale czy ona zagraża dziecku ?Ja tam żadnej kreski nie widzę. Idź dla pewności zrobić betę. Ale tu na forum zdarzały się ciąże ze spiralą. W zasadzie to nie wiem co chcesz wiedzieć dokładnie. Jakieś konkretne pytanie?
reklama
Węgorz
Zaciekawiona BB
Wiem że były kobitki co rodziły ze spiralą, jednak teraz się tym nie przejmuj. Wszystko będzie zależeć od indywidualnej oceny ginekologa.kreseczka jest naprawdę BAAARDZO DELIKATNA zdjęcie wyszło trochę słabo a chodziło mi o to co mam dalej zrobić czy jeśli to ciąża to wyjąć spirale czy ona zagraża dziecku ?
jasani
Fanka BB :)
Bardziej zagraża jej wyciągnięcie. Zrób najpierw betę i później będzie wiadomo czy w ogóle masz się czym martwić.kreseczka jest naprawdę BAAARDZO DELIKATNA zdjęcie wyszło trochę słabo a chodziło mi o to co mam dalej zrobić czy jeśli to ciąża to wyjąć spirale czy ona zagraża dziecku ?
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja widzęDziewczyny Czy wy coś tu widzicie czy mi się mieni w oczach
Dziewczyny Czy wy coś tu widzicie czy mi się mieni w oczach
Widzisz ta blada kreskę?Ja widzę
Napewno powtórzęCoś widać. Ale jeśli ta kreska wyszła po czasie to nie brałabym tego zbytnio pod uwagę . Po czasie też mi cuda wychodziły nawet w kolorze . Powtórz sobie test za dwa dni.
reklama
widzęDziewczyny Czy wy coś tu widzicie czy mi się mieni w oczach