reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska na teście

Ruda1993

Fanka BB :)
Hej,
Jestem 5 miesięcy po poronieniu. Dzisiaj miałam dostać @, zrobiłam test i wyszła bardzo blada linia. Jestem aktualnie na luteinie. Czy ktoś miał taka sytuacje ? Zrobiłam dwa testy z różnych firm i na obu była taka kreska
20656339-8F1B-4C01-B0B1-8A6E38D04147.jpeg

reklama
Chyba macie racje, dzisiaj powtórzyłam testy. Jutro mam wizytę u lekarza, która i tak miałam umówiona wcześniej. Zobacz załącznik 1246747
Na tak wczesnym etapie i tak nic jeszcze nie będzie widać. Jeżeli nic się nie dzieje, nie ma wskazań do wizyty to lepiej przełożyć na ok 6-7 tydzień. Wtedy będzie już serduszko.

Jak pójdziesz jutro na wizytę, to tylko dołożysz sobie stresu - lekarz nic nie zobaczy, nie potwierdzi ciąży, a Ty będziesz fiksować do następnej wizyty.
Lepiej oznacz sobie betę, sprawdź przyrost i umów się do lekarza za 2 tygodnie.

Na tak wczesnym etapie i tak nic jeszcze nie będzie widać. Jeżeli nic się nie dzieje, nie ma wskazań do wizyty to lepiej przełożyć na ok 6-7 tydzień. Wtedy będzie już serduszko.
Podejrzewam ze lekarz nic mi nie powie niestety, wezmę tylko receptę na luteinę i poczekam cierpliwie. Dzięki ! 😊
Jak pójdziesz jutro na wizytę, to tylko dołożysz sobie stresu - lekarz nic nie zobaczy, nie potwierdzi ciąży, a Ty będziesz fiksować do następnej wizyty.
Lepiej oznacz sobie betę, sprawdź przyrost i umów się do lekarza za 2 tygodnie.
dzięki za radę 😊

reklama
Do góry