Zlota11111
Zaangażowana w BB
I jak wyszło?Ja miałam nieco podobnie to po 2 dniach ponowiłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak wyszło?Ja miałam nieco podobnie to po 2 dniach ponowiłam.
Tak, leżał parę godzin. Lecz w poprzednich cyklach po takim wyschnięciu była jedna kreska. Dlatego teraz jestem zaskoczoną.Zrobiłam bardzo dużo testów, a ten wygląda na taki który leżał więcej jak 5 minut więc zrobilabym nowy i sprawdziła w wyznaczonym czasie, bo na testach które leżą i wyschna kreska pojawia się zawsze
I wyszła wyraźniejsza. Po kolejnych 2 dniach zrobiłam jeszcze jeden i znowu była wyraźniejsza.
Ile dni po owu robiłaś? Ja jestem dopiero 8I wyszła wyraźniejsza. Po kolejnych 2 dniach zrobiłam jeszcze jeden i znowu była wyraźniejsza.
Pierwszy test zrobiłam 8 dni przed planowanym okresem ( cykl 28 ) . Po owu wychodziłoby też tak plus minus 8 dni. Mnie zaczęło zastanawiać to że te 8 dni przed planowanym okresem zaczął boleć mnie brzuch jak na okres ( a mam regularne co do dnia ) .Ile dni po owu robiłaś? Ja jestem dopiero 8
Wczoraj miałam 7 dni przed planowana@, to było gdy ten test robiłam a dziś to samo bóle brzucha jak na @, myślałam że dziś dostanę z dużym wyprzedzeniemPierwszy test zrobiłam 8 dni przed planowanym okresem ( cykl 28 ) . Po owu wychodziłoby też tak plus minus 8 dni. Mnie zaczęło zastanawiać to że te 8 dni przed planowanym okresem zaczął boleć mnie brzuch jak na okres ( a mam regularne co do dnia ) .
Nie sorawdza sie wyschietych testow. Pisze przeciez w instrukcji w ciagu ilu minut odczytywac wynik. Ta "kreska" to reakcja chemiczna...nie ma sie co doszukiwac. Jak chcesz powtorz test ale odczytaj go w prawidlowym czasie. Ewentualnie idz na bete jutroJedna czy dwie kreski kobietki widzicie?