reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
Kundzia093
Fanka BB :)
Zrób inny test ja też miałam ten za pierwszym razem też kreska blada... Takie na dwoje babka wróżyła...wiec zaraz poleciałam do apteki od razu wzięłam dwa innej firmy i już pięknie było widać. Na ten moment tamte dwa inne ciągle kreski mega widoczne na tamtym znikło
Test pozytywny.gratuluję.Miałam tak samo na początku swojej podróży.Bardzo Ci gratuluję i trzymam kciuki oby wszystko było dobrze,bo jak się sama niebawem przekonasz to tylko jeden z wielu etapów,który kończy się sukcesem....Trzymam kciuki kochana
majtaj89
Zaciekawiona BB
Czemu masz się nie cieszyć? Kreska jest widoczna. Test pozytywny. Gratulacje!
Właśnie dziś jest prawie nie widoczna na zdj to juz w ogole wiec nie wiem co myśleć okresu brak 5 dzien co nigdy sie to nie zdarzało bo zawsze regularnie mialam :\Czemu masz się nie cieszyć? Kreska jest widoczna. Test pozytywny. Gratulacje!
To zrób beteWłaśnie dziś jest prawie nie widoczna na zdj to juz w ogole wiec nie wiem co myśleć okresu brak 5 dzien co nigdy sie to nie zdarzało bo zawsze regularnie mialam :\
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
majtaj, możesz zrobić betę i mieć pewność, wynik czarno na białym, bez domysłów, doszukiwania się i zadręczania
reklama
majtaj89
Zaciekawiona BB
Tak wiem że moge zrobić bete i zrobię ale boje sie wyniku :/majtaj, możesz zrobić betę i mieć pewność, wynik czarno na białym, bez domysłów, doszukiwania się i zadręczania