reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Lilith termin mam na 4.02 ale czuje ze urodze wczesniej! objawy zblizajacego sie porodu mam juz od jakis 2 tygodni i sa one cora intensywniejsze wiec chyba juz nie dlugo do lutego chyba nie dotrzymam
Ojej Agatko!!! zakladaj tam szybko taki watek o tym szpitalu jak nie ma jeszcze!lub ja ci zaloze!!! ale tak jak mowie z tego co slyszalam teraz na innych forach to to naprawde super szpital....opieka panie mile i o ile sie nie myle moj lekarz prowadzacy tam pracuje!!!!
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Witajcie! Zastanawiam się co jest takiego strasznego w tym Wojeodzkim szpitalu pare moich kolezanek tam rodziło ( i nie wszytkie chodziły do lekarzy ktorzy tam pracują) i były bardzo zadowolone niektore nie dawaly pieniedzy a opiekowano sie nimi tak jak trzeba!!
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Wsrod moich kolezanek tez duzo rodzilo w wojewodzkim i tak samo nie wiem skad ta niechec do tego szpitala. Ja osobiscie nie slyszalam zadnych zlych opinii. Sama sie rowniez zdecyduje najprawdopodobniej na porod w wojewodzkim. Wiem, ze za porod rodzinny trzeba zaplacic 50zl (za wdzianko dla tatusia na sale).
hej
ja jestem z Cieszyna i właśnie wybieram się do Eskulapa 10 lutego na 7.00 rano- cc.Nie zamierzeam oddać się w ręce rzeźników z Cieszyńskiego szpitala.Zresztą sam szpital nie zachęca.
Więc bez najmniejszego zdenerwowania wyczekuję początku lutego.Jedziemy jak na wyrwanie zęba (tak określa to mąż).Zero niespodzianek.wiemy kiedy o której i kto to będzie.
polecam Eskulap, jest sprawdzony i na prawdę na bardzo wysokim poziomie w porumnaniu do innych w tym przynajmniej regionie.
pozdrawiam
marzena :laugh:
ja jestem z Cieszyna i właśnie wybieram się do Eskulapa 10 lutego na 7.00 rano- cc.Nie zamierzeam oddać się w ręce rzeźników z Cieszyńskiego szpitala.Zresztą sam szpital nie zachęca.
Więc bez najmniejszego zdenerwowania wyczekuję początku lutego.Jedziemy jak na wyrwanie zęba (tak określa to mąż).Zero niespodzianek.wiemy kiedy o której i kto to będzie.
polecam Eskulap, jest sprawdzony i na prawdę na bardzo wysokim poziomie w porumnaniu do innych w tym przynajmniej regionie.
pozdrawiam
marzena :laugh:
G
ganga
Gość
Witam!
Ja mam termin na 22 luty. Właśnie zastanawiam się nad wyborem szpitala bo żorski szpital nie ma zbyt dobrej opinii i dodatkowo zaczęli robić problemy z porodem rodzinnym. Czy znacie może stronę www kliniki ESCULAP? Szukałam ale niestety nie znalazłam a chciałbym zapoznać się z ich ofertą. Czy w tej klinice pracuje dr Władysław Gaweł? Czy w klinice wykonują tylko cc czy również odbierają porody naturalne tylko np przy znieczuleniu? Jeśli macie jakieś informacje będę wdczięczna. Pozdrawiam.
Ja mam termin na 22 luty. Właśnie zastanawiam się nad wyborem szpitala bo żorski szpital nie ma zbyt dobrej opinii i dodatkowo zaczęli robić problemy z porodem rodzinnym. Czy znacie może stronę www kliniki ESCULAP? Szukałam ale niestety nie znalazłam a chciałbym zapoznać się z ich ofertą. Czy w tej klinice pracuje dr Władysław Gaweł? Czy w klinice wykonują tylko cc czy również odbierają porody naturalne tylko np przy znieczuleniu? Jeśli macie jakieś informacje będę wdczięczna. Pozdrawiam.
http://www.klinika-eskulap.pl/pl/main.html
W "ofercie" i cc i porody naturalne. Ja polecam !!!!
Pozdrawiam
W "ofercie" i cc i porody naturalne. Ja polecam !!!!
Pozdrawiam
G
ganga
Gość
Serdeczne dzięki za informację.
reklama
M
Magda:-)
Gość
Ja też zamierzam rodzić w Wojewódzkim. Czytałam o Eskulapie i Wojewódzkim i chyba W. bardziej mi odpowiada.
Termin mam na 13 maja 2006r.Madii może się spotkamy
Termin mam na 13 maja 2006r.Madii może się spotkamy