reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała

reklama
Agnieszka daj znac jak juz pojdziesz:) dosc ciezko jest o wizyte wiec sie nie przejmuj!jak zaczniesz chodzic to cie bedzie wpisywac na bierzaco! ja jak sie zapisywalam to dostalam termin 1 raz dopiero po 2 miesiacach i taks ie stalo ze akurat przyszlam w sierpniu juz z fasolka:):)

Kallusia !!
Bardzo dziękuję sprawdzę, mam nadziję że jedna wizyta wystarczy na wyrobienie sobie opini nt. lekarza który widzi nasze intymności....
A tak swoją drogą to lekarzem od tego tam... nie powinien być każdy kto tylko chce!!
To na prawdę powinni być ludzie (nie koniecznie kobiety) z powołania, tacy którzy nie tylko leczą nasze ciała ale czasem również dusze.
Ja tak mówię bo mam nie najlepsze doświadczenia ale tak mi sie wydaje....
Pozdrawiam wszystkie zadowolone :-)))

Ja tez chodzilam przez długi czas do faceta i niemogę o nim powiedzieć złego słowa, to był dr.Sowik w przychodni na leszczynach, ale niewiem czy sie gdzieś nie przeniósł.On jako pierwszy powiedział mi ze nadżerkę nie tylko wypalamy lub mrozimy(jak to mialay moje kolezanki :mad:),posmarował ja tylko jakimś lekarstwem i po tygodniu juz było zagojone.Lubię lekarzy którzy nie uciekaja odrazu do ostrych zabiegów. :D To był mój pierwszy gin u jakiego byłam i jako młodą dziewczynę potraktował  bardzo serio i grzecznie.Pamiętam ze nawet do badania poprosił polozna, zeby była z nami w gabinecie żebym sie nie bala ;D wytłumaczył mi wszystko począwszy od badania piersi po zalety i wady tabletek anty. Tacy lekarze są naprawdę super w szczególności dla młodych dziewczyn.Niewiem jak traktuje kobiety w ciąży ,ale przypuszczam ze super.
Ostatnio byłam u dr Oziminy i u dr Małeckiej-Holerek tez nie mam zastrzeżeń.
Pewnie dziwicie sie ze tak chodzę po rożnych lekarzach :laugh: To proste dopuki nie jestem w ciąży(jeszcze albo chyba ;D)to lubię wiedzieć kto jak podchodzi do mnie jako pacjenta(rozumiecie to jest tak przychodzisz pierwszy raz do lekarza i mówisz ze cie boli podbrzusze i jeden powie ze to polówka i wypisze receptę na anty.po które defakto  przyszłaś i tyle , a inny zrobi cytologie spyta jak długo bierzesz juz tabletk,i jesli długo to zaleca próbę watrobowa, bada piersi, robi usg jajników itp.)A jak juz bede z fasolka to pojde to moim zdaniem najlepszego.A po drugie, ja siedzę w Londynie i jak wpadam do domu to robie wszystkie możliwe badania łącznie z 4h siedzeniem u dentystki, ktorej nigdy nie zmienię!!bo jest NAJLEPSZA!!  ;D ;D ;D

Kallunia do doktor Ozimy i Holerek tez sie moge zgodzic bo slyszalam opinie od znajomych.Wiem tez ze toktor holerek jest taka jakby rodzinna...i woli kobiety w ciazy...no ale tak slyszalam...osobiscie nie bylam wiec ciezko powiedziec.Ale takie opienie slyszalam tez na bialej liscie:):)

Cześć. Mam małe pytanko. Czy któraś z Was rodziła w "Esculapie"? Lub wie coś więcej na temat tej kliniki. Jeśli tak to bardzo prosiłabym o odpowiedź, bo zastanawiam się nad nią i nad Wojewódzkim.

hej.nic niestety nie wiem o tych szpitalach ale pisze zeby pogratulowac dzidzi!!!!!!wiec GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps.na kiedy masz termin?????????

reklama
Ja tez gratuluje!!! i wsumie moge powiedziec ze nie czytalam zlych rzeczy o tej klinice....ale przede wszystkim nie radze rodzic w wojewodzkim!!!!!

Do góry