reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Jeśli jest dobry warto sie przejechać .... nawet raz na miesiąc.
Agnieszka18
Bardzo chętnie, powiedz mi jeszcze tylko jak sie z nim umawiać i ile kosztuje wizyta
czy moze na Narodowy Fundusz to jestza gratis?
Jeszcze raz wielkie dzieki za zainteresowanie może nieistotnym wątkiem.
Pozdr.
czy moze na Narodowy Fundusz to jestza gratis?
Jeszcze raz wielkie dzieki za zainteresowanie może nieistotnym wątkiem.
Pozdr.
Witaj Agnieszko!ja jestem z bielska bialej i tez dlugo nie moglam znalezc odpowiedniego gina. Poszukalam na bailej liscie i poipytalam i chodze teraz do doktora Lasatowicza!Jestem bardzo zadowolona!wybralam go dlatego ze super zajmuje sie ciezarnymi i tymi co chca zostac mamami
Agnieszka18
Witam Cię LILITH, bardzo sie ciesze że jest ktoś z BB i oczywiście gratuluję dzidziulka!!!
Powiedz mi gdzie przyjmuje ten gość? Rozumiem że to facet?! (jesli tak to ciesze sioe bo u kobiety byłam dwa razy pierwszy i ostatni) he he...
Powiedz mi gdzie przyjmuje ten gość? Rozumiem że to facet?! (jesli tak to ciesze sioe bo u kobiety byłam dwa razy pierwszy i ostatni) he he...
Agnieszka18
Witam,
Mam prawie 10 letną córcie, przed ciążą, w czasie jej trwania i w ciągu ostatnich 10 lat byłam u kilkunastu gin-ów w Bielsku, ale żaden nie "rzucił mnie na kolana".
Poradzcie dobre kobity kogo można ze spokojnym sumieniem wybrać i komu można zauać w tych sprawach.
Mam prawie 10 letną córcie, przed ciążą, w czasie jej trwania i w ciągu ostatnich 10 lat byłam u kilkunastu gin-ów w Bielsku, ale żaden nie "rzucił mnie na kolana".
Poradzcie dobre kobity kogo można ze spokojnym sumieniem wybrać i komu można zauać w tych sprawach.
Oj musze dokladnie sprawdzic adres! ale to jest Morskie Oko chyba 23! tam w przychodni! przyjmuje codzienie ale w srody sa prywatne wizyty! jedyny problem to badania czasem trzeba niestety za nie zaplacic ale takie jak usg itd nie sa platne.Nazywa sie Piotr Lasatowicz i jestem naprawde zadowolona!
Agnieszka18
witam
LILITH - bardzo Ci dziekuje skorzystam pójde raz i zobacze jaki to "gagatek"
he he he
LILITH - bardzo Ci dziekuje skorzystam pójde raz i zobacze jaki to "gagatek"
he he he
reklama