reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała

reklama
polecam docenta Witka jest bardzo dobrym lekarzem i ordynatorem oddziału gnekologicznego
w centralnym szpitalu klinicznym w katowicach ligocie jak będziesz zainteresowana to dam Ci namiary

Bardzo chętnie, powiedz mi jeszcze tylko jak sie z nim umawiać i ile kosztuje wizyta
czy moze na Narodowy Fundusz to jestza gratis?
Jeszcze raz wielkie dzieki za zainteresowanie może nieistotnym wątkiem.
Pozdr.

Witaj Agnieszko!ja jestem z bielska bialej i tez dlugo nie moglam znalezc odpowiedniego gina. Poszukalam na bailej liscie i poipytalam i chodze teraz do doktora Lasatowicza!Jestem bardzo zadowolona!wybralam go dlatego ze super zajmuje sie ciezarnymi i tymi co chca zostac mamami:):)

Witam Cię LILITH, bardzo sie ciesze że jest ktoś z BB i oczywiście gratuluję dzidziulka!!!
Powiedz mi gdzie przyjmuje ten gość? Rozumiem że to facet?! (jesli tak to ciesze sioe bo u kobiety byłam dwa razy pierwszy i ostatni) he he...

Witam,
Mam prawie 10 letną córcie, przed ciążą, w czasie jej trwania i w ciągu ostatnich 10 lat byłam u kilkunastu gin-ów w Bielsku, ale żaden nie "rzucił mnie na kolana".
Poradzcie dobre kobity kogo można ze spokojnym sumieniem wybrać i komu można zauać w tych sprawach.

Oj musze dokladnie sprawdzic adres! ale to jest Morskie Oko chyba 23! tam w przychodni! przyjmuje codzienie ale w srody sa prywatne wizyty! jedyny problem to badania czasem trzeba niestety za nie zaplacic:(:( ale takie jak usg itd nie sa platne.Nazywa sie Piotr Lasatowicz i jestem naprawde zadowolona!:):)

reklama
ten lekarz przyjmuje tylko prywatnie wizyta kosztuje ponad 100 złotych tani nie jest
ale jest bardzo dobrym specjalistą telefon do gabinetu 0-32 789-47-33 na komórkę 0601-444-754

Do góry