anusia_80
lipcowa mama 2005
Sandra, rodziłaś naturalnie w Esculapie czy przez CC
a jeśli naturalnie, to miałaś znieczulenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sandra, rodziłaś naturalnie w Esculapie czy przez CC
Ja miałam CC, także przy Dr Kawulok....super babka Byłam już tydzień po terminie i początkowo miałam dostać kroplowkę na wywałanie skurczów, ale dr Kawulok stwierdziła,że nawet głowka dziecka nie zeszła do kanału rodnego i lepiej będzie ciąć Cięła mnie dr Kawulok i w trakcie zabiegu pytałam ją, czy urodziłabym naturalnie po tej kroplówce, odpowiedziała,że nie było na to szans i tak by się to skończyło CC, a jedynie bym się namęczyła ale i tak CC wspominam bardzo dobrze, wyszłam do domu w sobotę a w poniedziałek latałam już z odkurzaczem po domu pewnie po porodzie naturalnym przez miesiąc nie wiedziałabym jak mam usiąść;-)
Ale drugie dziecko tylko TAM :-) i tylko przy dr Kawulok :-)