reklama
MoniaK
Sierpniowa mama'06 Początkująca(y)
Cześć dziewczyny. Mam na imie Monika. Mieszkam w Brzeszczach, więc niedaleko Bielska. Zastanawiam się więc nad wyborem szpitala w Bielsku, ale nie za bardzo sie orientuję. Ostanio słyszałam dość dobre opinie na temat kliniki w Bilesku-Wapienicy. Czy moze wiecie coś na jej temat?? Będę wdzięczna za informacje :laugh:
Cześć Monika. Słyszałam opinię, że fakt klinika jest dobra, ale pod warunkiem, że poród przebiega bez problemów. W razie powikłań czeka wycieczka do wojewódzkiego bo nie mają sprzętu. Jeśli chcesz tam rodzić to najpóźniej miesiąc przed terminem musisz tam iść na konsultację. Rodzić można bodajże od 38 tygodnia. Najlepiej zadzwoń i umów się. A jeśli interesuje cię CC to nie ma tam z tym problemu, można się umówić, czego nie da się w szpitalu.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Monika, mysle podobnie jak Pysia - klinika jest dobra o ile wszystko jest w porzadku,w razie jakichkolwiek powiklan u Ciebie czy maluszka (odpukac oczywiscie) i tak przewoza do wojewodzkiego. A wiadomo - w takim przypadku liczy sie kazda sekunda...
Ja oczywiscie dalej nie dojechalam do wojewodzkiego, zeby dowiedziec sie o ta skzole rodzenia Musze sie w koncu zebrac.
pozdrawiam
Ja oczywiscie dalej nie dojechalam do wojewodzkiego, zeby dowiedziec sie o ta skzole rodzenia Musze sie w koncu zebrac.
pozdrawiam
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
MoniaK - to jest link do tematu tylko o tej klinice
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2392.0.html
Poczytaj i sama zdecyduj...
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2392.0.html
Poczytaj i sama zdecyduj...
Bernadka1234
Fanka BB :)
Witam Wszystkie mamy-ja mieszkam w Goczalkowicach kolo Pszczyny do lekarza chodzilam do doktora Krzysztofa Polaka i szczeze go polecam-ale teraz musze byc pod opieka endokrynologa i chodze do Bielska do doktor-Urszuli Olearczyk-Nycz i kusze powiedziec ze jestem zadowolona jak na razie bardzo rzeczowa babeczka
anusia_80
lipcowa mama 2005
ja sie dołączę do pozytywnych opinii na temat Esculapa.Cześć dziewczyny. Mam na imie Monika. Mieszkam w Brzeszczach, więc niedaleko Bielska. Zastanawiam się więc nad wyborem szpitala w Bielsku, ale nie za bardzo sie orientuję. Ostanio słyszałam dość dobre opinie na temat kliniki w Bilesku-Wapienicy. Czy moze wiecie coś na jej temat?? Będę wdzięczna za informacje :laugh:
Swoje drugie dziecko tez będe chciała tam urodzic
sandra1982
ja sie dołączę do pozytywnych opinii na temat Esculapa.
Swoje drugie dziecko tez będe chciała tam urodzic
Potwierdzam!
Jezeli bede miala rodzic drugi raz to tylko TAM!!! :-)
POLECAM!
reklama
sandra1982
Wczesniej pisalam na tym watku, ze mam watpliwosci co do kliniki, ale 2 mies. przed porodem postawilam wszystko na jedna karte i zdecydowalam sie na porod wlasnie tam - niczego nie zaluje! Taki porod i opieka po porodzie to bajka :-)