reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała

Jakiego Biegacza:confused: Narciarskiego:confused: A jak ma na nazwisko:confused:
Jeśli narciarski, to pewnie znajomy mojego meża, bo mój tez biegał na nartach:-) gdy był jeszcze piekny i młody:laugh2:

reklama
Tak, narciarskiego :-) Zaraz sobie przypomne jego nazwisko to Ci napisze, bo to bardziej kolega T. niz moj :-)

Hej, ja jestem z Cieszyna i w tym szpitalu rodziłam i szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego krąży o nim zła opinia. Przynajmniej położnictwo jest moim zdaniem świetnie zorganizowane!! Personel bardzo pomocny i przemiły!! Ja nie miałam na początku pokarmu, a bardzo chciałam, to położne na głowie stawały i zawsze z uśmiechem pomagały, były na każde skinienie palcem!! Teraz pokarmu mam dużo, cały czas karmię piersią!! Nie rozumiem o co chodzi tym wszystkim narzekającym, ale ja jestm bardzo zadowolona i wiem, że rodzić będę już tylko w Cieszynie!!

Hej, ja jestem z Cieszyna i w tym szpitalu rodziłam i szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego krąży o nim zła opinia. Przynajmniej położnictwo jest moim zdaniem świetnie zorganizowane!! Personel bardzo pomocny i przemiły!! Ja nie miałam na początku pokarmu, a bardzo chciałam, to położne na głowie stawały i zawsze z uśmiechem pomagały, były na każde skinienie palcem!! Teraz pokarmu mam dużo, cały czas karmię piersią!! Nie rozumiem o co chodzi tym wszystkim narzekającym, ale ja jestm bardzo zadowolona i wiem, że rodzić będę już tylko w Cieszynie!!
Patch, wydaje mi się, że te negatywne opinie na temat cieszyna, tworza osoby które tam rodziły i miały jakies nieprzyjemne sytuacje. Ja słyszałam duzo pozytywnych opinii ale także dużo negatywnych. niestety te negatywne jakos bardziej utkwiły mi w pamieci i pewnie temu wybrałam bielsko :sorry2: Ale moje zdanie jest takie, zeby wydawac jakiekolwiek osady trzeba przekonac sie na własnej skórze. Ciesze sie , że Tobie wszystko poszło dobrze, a dzidzia jest zdrowa i śliczna:elvis::elvis:
Zreszta cała ciąze prowadził mi dr.Paluch i miałam rodzic wlasnie z nim, ale wyszło jak wyszło...trudno...

reklama
hej mam prosbe czy ktoras z was moze wie cos na temat rodzenia cesarka w eskulapie bardzo chialabym miec taki porod tam wlasnie odp czy jest to mozliwe tam wlasnie rodzenie na zyczenie cieciem cesarskim i jakie sa tego koszty

Do góry