reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzieńdoberek :-) Ale zimnooooooooooooooo na polu -8 stopni mam na termometrze :eek: Dobrze że kurtke sobie kupiłam :laugh2:
Marzena już mu 4 idą?Oliwce dopiero pierwsza jedynka wyszła :-p ale ja w sumie tylko Dentinoxem smaruje i gryzaka daje bo przechodzi to nawet łagodnie.Powiedz lekarzowi co i jak napewno coś innego Ci zaleci bo na własną ręke bym nie próbowała ;-)
Trzymajcie się cieplutko w ten zimny dzionek :-D

reklama
Kitka Oliwcia slicznie wyglada w tych kolczykach, taka mala panienka:-)
Radziowi te 4 ida jako pierwsze, podobno to jest zadko spotykane ale sie zdarza. Lekarka zalecila paracetamol w czopkach lub w syropku, no ale wiadomo ze tylko w sytuacji kiedy bardzo placze i nic innego nie pomaga.

Madzia malenstwo sliczne, rosnie szybciutko.

Lilith dzieki za dzisiejszy spacerek, bardzo sie ciesze ze Judi taka grzeczna ;-)

244ac678e567abf2a770448c503cfe9c,10,19,0.jpg

Z Tatusiem:tak:

829b435bd6983e68423a4be26385b163,10,19,0.jpg

A oto efekt moich spacerow z mlodym po parku:)

Wykonany przeze mnie bukiet z lisci

529bcaef35e35d7ed5bb57cc2d68979a,10,19,0.jpg

7554520cafbd259479cfbca5830f5079,10,19,0.jpg

Marzena no bylo super jak zawsze!! ja potem chodzilam az do 14!!! po czym przyszlam do domu mloda pojedzona (jadla wczesniej o 8.30!!! i caly czas nie chciala) i o 15 znow sie pozbieralam do 17 :) A co z tym spiworkiem?zalatwilas?
Co do zabkow ojeje ida gorne i to ponoc tez zadkosc! co dzieciatko to inne wiec dla mnie prawie wszystko jest normalne!

Madzia ale slicznosi!!!!prosimy o wiecej zdjec!!!!

Kitka moja nie podskakuje ale stoi trzymajac sie paluszkow:):) i praktycznie caly czas mi siada teraz kambinantka w lozeczku no i trzeba juz obnizyc napewno....

Witam Panie, my już po pierwszych urodzinach Oli, była zachwycona, wokół miała pełno dzieci z rodziny w wieku najstarszym5 lat więc była w siódmym niebie, z wróżby chwyciła pierwsze za różaniec.... co chyba świdczy, że zostanie zakonnica hihihihi póxniej go wyrzuciła i wzieła tusz do rzęs a później spowrotem różaniec, aktualnie od 19 słodko śpi, goście się rozeszli przed chwilą, a my mamy za sobą takie wielkie święto-nie wiem czemu ale łezka mi się w oku zakręciła jak jej śpiewali 100 lat
icon_biggrin.gif

Ja czuje sie fatalnie-jeszcze dzisiaj Pani pielęgniarka o ile można ja tak nazwac podała mi podwójną dawke antybipotyku, bo mam w zastrzykach jeszxcze mnie ochrzaniła, że zła proporcje mi dali w aptece amałpa nie potrafi czytac, bo przyjechałam do domu i spokojnie popatrzyłam, a ten małpiszon źle mi podął zadzwoniłam i zrobiłam awnturę i przyznała mi rację a ja chodze nieprzytomna...

Joasiu- ciesze się bardzo że impreza się udała :-)
A ty teraz kuruj się i szybciutko wracaj do zdrowia ;-)

Ja dziś z Oskarciem też dużo spacerowałam , niestety zimno można już nieźle odczuć . Szkoda że do kolejnego lata musimy jeszcze długo poczekać...:-(

Adaś i Radzio słodkości :-) Przystojni mężczyzni rosną ;-)
Marzena a bukiet....................:szok: Superaśny :-):-):-) Pięknie wygląda
Joasia widać imprezka na 102 i kuruj się bo z chorobą nie ma żartów.
LILITH ja łóżeczko w sobote obniżyłam ale nie z jakiś konkretnych przyczyn,lepiej chuchać na zimne,a Tobie radze to samo ;-)
No niestey czuć już to zimno ja już w zimową kurtałke się wbiłam :cool2: Oj jak cieplutko_Oliwce chyba nie ługo kombinezon wyciagne :baffled: A narazie siedzi w wózku opatulona,w rękawiczkach za którymi nie specjalnie przepada :-D,przykryta kocem i ochraniaczem na wózek.
Brrr.................nie chce zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny pragne donieść miłą nowine że Agnieszka 18 już nie jest 2 w 1:-)
Alunia jest już na świecie i podobno bardzo grzeczniutka z niej dziewczynka:-)

Agnieszka - OGROMNE GRATULACJE!!!!!! :biggrin2::rofl2: :biggrin2:

reklama
Do góry