reklama
Bernadka1234
Fanka BB :)
Ja urodziłam Natalke 12 dni po terminie
a wiesz co mi pomogło -jak juz lezalam w szpitalu-musialam isc w 8 dniu po terminie-to kolezanka ktora lezala i to z blizniakami wyciagla mnie na spacer po klatkach szpitala-weszlam na 6 pietro i spowrotem i zaczol mi brzuc twardniec a po jakis paru minutach przyszedl taki konkretny skurcz a potem sie potoczyło
I u rodziła sie Natala która obecnie sobie spi

I u rodziła sie Natala która obecnie sobie spi

Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No i co nic się nie dzieje a wieczór nadszedł - więc sprzątanie nie pomaga 

Może schodki jak powiedziała Bernadka ... - plan na jutro to schodki

Kituś - jak coś się będzie działo to mój małżonek wejdzie na forum i zaraz Was poinformuje ...

Może schodki jak powiedziała Bernadka ... - plan na jutro to schodki

Kituś - jak coś się będzie działo to mój małżonek wejdzie na forum i zaraz Was poinformuje ...
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Witajcie ...
Ostatnio mało bywam ale poprostu brak mi czasu albo mój synuś mi tak organizuje czas że nawet nie mam kiedy wpaść żeby troszke poklikać
Ale mam nadzieje że teraz się zmobilizuje
i będzie OK
Agnieszka - coś ta twoja dzidzia strasznie uparta
trzymam mocniutko za ciebie kciuki za łatwy i szybki porodzik :-)
A tu kilka foteczek syneczka ;-) :
Na spacerku :-) :
Grzeczny Oskarek :
Ostatnio mało bywam ale poprostu brak mi czasu albo mój synuś mi tak organizuje czas że nawet nie mam kiedy wpaść żeby troszke poklikać

Ale mam nadzieje że teraz się zmobilizuje

Agnieszka - coś ta twoja dzidzia strasznie uparta

A tu kilka foteczek syneczka ;-) :
Na spacerku :-) :

Grzeczny Oskarek :

Bernadka1234
Agnieszka powodzenia!!Ale ja juz sie zacznie to chyba expresem pojdzie
A Oskarek jaki sliczny 

Madzia_pl
WItajcie
AGA na mnie też nicnie działało ani schody, ani sprzątanie - nic. Samo musi przyjść. Mnie wzięło dzień po terminie :-) Jak dobrze że mam to już za sobą. Trzymam kciuki za Ciebie.
Bernadka znam p. Olearczyk-Nycz. Pracuje u nas w przychodni. Przyznam, że nie byłam z niej zadowolona i szybko zmieniłam lekarza. Choć może jak chodzisz do niej prywatnie to inaczej traktuje pacjentki. Dla mnie jest dobra tylko do wypisywania recept na pigułki. Broń Boże do leczenia. Leczyła mi grzybicę przez 1,5roku, po czym znieniłam lekarza i po dwóch wizytach mi przeszło.
AGA na mnie też nicnie działało ani schody, ani sprzątanie - nic. Samo musi przyjść. Mnie wzięło dzień po terminie :-) Jak dobrze że mam to już za sobą. Trzymam kciuki za Ciebie.
Bernadka znam p. Olearczyk-Nycz. Pracuje u nas w przychodni. Przyznam, że nie byłam z niej zadowolona i szybko zmieniłam lekarza. Choć może jak chodzisz do niej prywatnie to inaczej traktuje pacjentki. Dla mnie jest dobra tylko do wypisywania recept na pigułki. Broń Boże do leczenia. Leczyła mi grzybicę przez 1,5roku, po czym znieniłam lekarza i po dwóch wizytach mi przeszło.
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
madzia - czekamy na foteczki Adasia z niecierpliwością :-)
reklama
Witam!
moja myszka nic tylko by spala jak jest taka paskudna pogoda
Aga nic sie nie przejmuj!
Oskarek przesliczny!!!
Moja Myszka juz sama siada
kuca na kolankach obraca sie na bok podpiera raczka przekreca boczek i siedzi
raz dluzej a raz krocej 
moja myszka nic tylko by spala jak jest taka paskudna pogoda
Aga nic sie nie przejmuj!
Oskarek przesliczny!!!
Moja Myszka juz sama siada