reklama
Brzuszki jak motylkiProsze zaglosujcie na moja kruszyne ...Mozna poslac dalej iglosowac codziennie
prychatka
Zaangażowana w BB
witajcie:-)
daaissy82 ja z Eskulapa moge polecic doktora Biernackiego. Rodziłam u niego dwa razy i bylam bardzo zadowolona. Co do cesarki to pamietam, ze umawiaja na termin dwa tygodnie przed terminem z OM. Najlepiej jak sobie zadzwonisz to Ci wszystko powiedza.
A co tu taka ciszaaaaaaaaaaa
daaissy82 ja z Eskulapa moge polecic doktora Biernackiego. Rodziłam u niego dwa razy i bylam bardzo zadowolona. Co do cesarki to pamietam, ze umawiaja na termin dwa tygodnie przed terminem z OM. Najlepiej jak sobie zadzwonisz to Ci wszystko powiedza.
A co tu taka ciszaaaaaaaaaaa
anuszkowo
Początkująca w BB
W najbliższą sobotę w Gemini dużo atrakcji dla przyszłych mam! Więcej szczegółów tutaj: Babskie Bielsko w ci��y - inne wydarzenia BB365.info
basiek19810
Fanka BB :)
Hej czy to na pewno jesień,jeżeli tak to piękna złota jesień.Ta jesień jest piękniejsza niż lato nie wiem jak to jest możliwe,ale cuda się zdarzają.U nas ogólnie ok.Angelika nadal ma humorki co do szkoły najgorsze są poniedziałki no i piątki(w piatek ją główka boli i paluszek).W szkole maja tyle zajęc przedstawienia,teatrzyki kina baseny,tak że się dziwie jej że nie chce chodzić.Mati jak chłopcysko broi ile fabryka dała.Klnie jak szewc,wszystko chyta gdzie co usłyszy,tak że musimy bardzo pilonować co mówimy.Za dwa tygodnie ma 3latka,ale ten czas leci.
A co wy już tak przestałyście pisać?A mamy założycielki naszego forum gdzie się podziewaja w zeszłym roku o tej porze ugadywałyśmy się na spotkanie a teraz cisza jak makiem zasiał.HALLO
Pozdrawiam wszystkich pa:-)
A co wy już tak przestałyście pisać?A mamy założycielki naszego forum gdzie się podziewaja w zeszłym roku o tej porze ugadywałyśmy się na spotkanie a teraz cisza jak makiem zasiał.HALLO
Pozdrawiam wszystkich pa:-)
No tu już chyba nikt nie zagląda. U nas spoko dziewczynki chodzą do przedszkola zadowolone i chętne>Patka łotrzy ale standard, ja w sklepie a po pracy do domu i tak dzień za dniem leci i już święta tuż tuż
No a spotkanie chętnie bo i tak mam obiecane dziecią Kidsland wiec może jakeś odświeżenie znajomości?
No a spotkanie chętnie bo i tak mam obiecane dziecią Kidsland wiec może jakeś odświeżenie znajomości?
prychatka
Zaangażowana w BB
Witajcie:-)
my od niedzieli jestesmy z Olą w szpitalu...mała złapała jakiegos rotawirusa. Takze słaba jest jak cholera, waga leci w dół, kroplówki dostaje... A tu zamiast sie zbierać bo w styczniu mamy tą operacje zamkniecia podniebienia to Ola jakos tak leniwie dochodzi do siebie. No ale miejmy nadzieję, że jak najszybciej nas wypuszczą i wrócimy do domku.
Dziewczynki kochane nieee mozemy dopuścić do tego by nasze forum upadło:-(, nie chce tracić z Wami kontaktu:-(
my od niedzieli jestesmy z Olą w szpitalu...mała złapała jakiegos rotawirusa. Takze słaba jest jak cholera, waga leci w dół, kroplówki dostaje... A tu zamiast sie zbierać bo w styczniu mamy tą operacje zamkniecia podniebienia to Ola jakos tak leniwie dochodzi do siebie. No ale miejmy nadzieję, że jak najszybciej nas wypuszczą i wrócimy do domku.
Dziewczynki kochane nieee mozemy dopuścić do tego by nasze forum upadło:-(, nie chce tracić z Wami kontaktu:-(
Prychatka to faktycznie pech że mała sie teraz rozłożyła oby szybko z tego wyszłą a te rotawirusy paskuda Natalia jak łapnie to spoko znosi ale Patka tragedia długo ją trzyma i wogóle no ale nam udawało sie zawsze bez szpitala obejsc ale takie maleństwo to naprawdę cięzko, trzymam kciuki zeby was wypisali szybko zdrowych i żeby was nie apło albo Dominika
reklama
prychatka
Zaangażowana w BB
:-)
od czwartku jesteśmy w domku
oczywiscie nie obeszlo sie bez tego, ze chwycilo to dziadostwo mnie, męża, Domisia, rodziców i teściów, wiec mielismy wesolo .
NIE MILCZYMY!! PISZEMY!!
od czwartku jesteśmy w domku
oczywiscie nie obeszlo sie bez tego, ze chwycilo to dziadostwo mnie, męża, Domisia, rodziców i teściów, wiec mielismy wesolo .
NIE MILCZYMY!! PISZEMY!!