No ale sie napociłam taki długo post napisałam i ciule internet mi wyłączyli. no więc jeszcze raz
Giovanessa ja z czystm sumieniem polecam ci leżaczek taki jak na allegro
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK T4145 KURIER!!! (1426131164) - Aukcje internetowe Allegro
naprawdę jest super ja byłam z niego mega zadowolona a na zdjęciach widziałam go u Ivette to może ona też się wypowie.
My jutro idziemy na ten bal karnawałowy kreacje dziewczynek już przygotowane wkleje później zdjęcia na nk. No a popołudniu znowu relax bo idziemy na imieniny do siory i mamy w planie wściekłe psy dla wściekłych bab
, tabasco już w torebce sie leżakuje.
Co do spotkania to jak będziemy szukać terminu odpowiedniego dla każdej z nas to spotkamy sie jak będziemy na emeryturze:-). Może we wtorek w nast tyg Basia chyba ma wolne jak dobrze pamiętam może uda jej sie troszę nakłamać Andzię że karate odwołane i się wyrwie, bo cos kiepsko widzę ten nasz wspólny wypad. A jak nie to poproszę o inny termin.
Co do spania naszych kochanych pociech to ja jestem na tym forum chyba Guru bo u mnie dakej lipa ale kiedyś się wyśpimy bo dzieciaki rosną tylko obawiam się tego że jak już moje zaczną spać w nocy to później zaczną wychodzić na imprezy wiec znowu lipa ze spaniem bo nerwy a później wnuki i takie to życie bez snu
.
A ja odliczam jeszcze 2 godz pracy mam po tym tygodniu dość starsznie jestem padnięta. No a jak wrócę do domu to sobie sapnę przy odkurzaniu, myciu podłóg i łazienek o schodach nie wspomnę no i jeszcze takie drobne robótki:-)ale damy radę .
No i chyba tyle jak teraz sie ie wkleji to odpadam
Pa pa miłego dzionka
Aha a jak coś się zwiem jutro o mIli dam cynk