basiek19810
Fanka BB :)
Witam babeczki wczoraj spedzilismy czas u mojej szwagierki i jej rodzinki,straszne jest to jak my matki nie zdając sobie z tego sprawy robimy naszym dzieciaczką krzywde uzalezniajac je od siebie.wczoraj na własne oczy widziałam jak 15m-czny chłopiec ponad 5godz był tylko i wyłącznie na rękach u swojej mamy.szwagierka na codzień podobno chodzi z nim nawed do toalety sadza go na kolanach i w taki sposób załatwia swoje sprawy.to jest chore,wczoraj usłyszałam że nie moze go zostawic z 5-letnia córka bo moze sie przewrócic udeżyć,nie dac sobie rady z jakąs zabawką.uzalezniła dziecko od siebie,co jemu nie dokońca sie podobało.z tego co zauwazyłam wolał sie bawić z matkiem moim w pokoju dziecinnym,niz 5-godz być przekładanym z reki na reke.mówiłam jej o naszym forum powinna tu zajrzeć moze to by jej otworzyło oczy,ze zle robi bo słowa nie docieraja. Ania dzieci to super sprawa mimo ze czasami rece opadaja,wiec ino do kwietnia.a z drugiej strony jak to kwitniowe dziecko to baran da czadu dla świeżej mamy pozdrawiam