Witam:-),
Cóż za poruszenie na wątku
. Tak trzymać Kobitki, tak trzymać
.
Stopa30 dziękuję za informację
. Pytałam się, ponieważ mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia zawita do nas jakaś mama z Wapienicy
. Klusek jest z 7 czerwca 2009 roku, godz. 14:00
.
Jo-anna gratulacje dla Michasia i oczywiście dla Ciebie
. Kurczaczek, jak ja bym chciała, aby Wiktor stwierdził, że knebelek (czyt. smoczek) jest niedobry
. W sumie mamy go tylko do spania, ale mnie on i tak przeszkadza, a z racji tego, że bez knebelka przed spaniem ssie róg kołdry to wolę jednak knebelka
.
Mery aż zbój z Patki, a i gratulacje dla niej - ani się nie spostrzegniesz, a przyprowadzi chłopaka do domu
. Pisałam kiedyś do Brandy na priv, ale odpisała tylko tyle, że nie ma czasu odwiedzić wątku, za co nas serdecznie przeprasza. Wiem tylko, że ma niezłą jazdę z "dawcą plemników"
.
Basiek19810 oj mały kaskader Ci rośnie;-). No niestety czas biegnie nieubłaganie coraz to szybciej i szybciej - za niedługo się obudzimy, jako 80-letnie pomarszczone babunie w okularach i chustkach na głowie otoczone gromadką wnucząt, jak nie prawnucząt
. Na knebelka nie ma dobrego i niedrastycznego sposobu - zabrać, wyrzucić i pić dużo ziółek uspokajających, gdy zacznie się wykłócanie o dziada, aby się nie złamać i trwać w mocnym postanowieniu końca z knebelkiem
.
AGUSIAAA , a jak się czujesz Ty i Fasolka
? Wiesz już może, kto Ci pod serduszkiem rośnie
? Oznajmiliście Olkowi, że będzie starszym Bratem
?
Asia_BB też bym się chciała przymierzyć do PIT-u, ale muszę jeszcze poczekać na PIT 11 z ZUSu
.
USG wykazało, że Klusek dalej ma otwarty wpust żołądkowo-przełykowy, który powinien się zamknąć do 6. m-ca życia:-(.
ŁK już drugi tydzień ani się nie pokazuje ani nawet nie pisze/dzwoni.
Wiktor się obudził, więc uciekam, bo obiecałam mu spacer
.
Pozdrawiam
.