reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzień dobry w to cudne sobotnie po południe:-),
Wiktor grzecznie śpi na dworze więc mam chwil dla siebie:tak:.
Dziewczyny dziękuję za wszelkie słowa otuchy z Waszej strony - jesteście wielkie:laugh2:.
Brandy będę wdzięczna za wszelką pomoc (prawnik i radcy prawni to by mnie, co do grosza oskubali:-().
Miłego dnia:-D.

reklama
Dorcia chętnie służę pomocą. Napisz mi na prv co byś chciała załatwić, jak go udupić a ja Ci powiem co jak i gdzie :-) mogę Ci nawet pozwy napisać jak będzie taka potrzeba :tak:

Cześć dziewczyny w tak ładną niedziele :-)Sylwiob nie miałam wycinanych migdałów.Wczoraj dałam sobie czadu na imprezce i myślałam że mi przejdzie ale nie. Wiktoria śpi ide uspać Julie bo dzisiaj się zamieniły idzisiaj Wiktoria jest grzeczna a rozbujnik to Julia i tak na przemian. To miłej niedzieli.:tak:

Dorcia gratulacje !!! Ale tak szczerze powiedziawszy nie potrzebujesz zadnego prawnika.Jak chcesz to ja Ci moge pomoc :-) jestem w temacie dobrze obeznana jakby co ;-) ale zycze wytrwalosci w tej decyzji. Pamietaj, ze najwazniejszy jest Wiktor! A ja o zaręczynach napewno Was wszystkie poinformuję :-D

Bylam dzisiaj na rozmowie o prace.... i jutro jade na pol godzinki obeznac sie ze sklepem i klientami. Jak dobrze mi pojdzie przez te pol godziny to mnie zatrudnia na probne 3 miesiace :-D Trzymajcie kciuki za mnie mocno, a noz widelec sie uda?

no to trzymam kciuki, zeby sie udalo

Cześć dziewczyny w tak ładną niedziele :-)Sylwiob nie miałam wycinanych migdałów.Wczoraj dałam sobie czadu na imprezce i myślałam że mi przejdzie ale nie. Wiktoria śpi ide uspać Julie bo dzisiaj się zamieniły idzisiaj Wiktoria jest grzeczna a rozbujnik to Julia i tak na przemian. To miłej niedzieli.:tak:

to moze tu jest problem?? wiem ze moja siora miala 20 lat jak jej migdalek wycinali

czy ktoras z was ma wozek spacerowy z fisher price??

Brandy gratulacje znalezienia pracy i to jeszcze w jednym z moich ulubionych sklepów.Ja się na pewno wybiorę do Ciebie na zakupy, szukam właśnie czegoś na jesień.

reklama
Do góry