oolivia
Zaangażowana w BB
Witajcie mamusie wpadłam wieczorkiem ponadrabiać zaległości bo mo się trochę uzbierało Ale Emilka daje mi niekiedy torche popalić zależy od dnia niekiedy jak aniłek jest budzi się tylko na cyca i pieluszkę, ale ost to się corz cześciej domaga żeby ją ponosić, poprzytulać itp. ale czas leci nieubłagnie przy takim małym berbeciu, tak że sniadanie to mi się udaje dopiero k południa zjeść;/
Hehe Emi ma dalej kikuta , a już 4 tyg skończyła;/ dziś dostała pierwszy raz witaminki dodatkowe oprócz wit."K", a jaką mine zrobiła jak dostała mleko z witaminami na łyżeczce, do tej pory to tylko z cycusia piła
Sandra, Prychatka miałyście racje co do Eskulapa jestem bardzo zadowolona z opieki i warunków.
Sandra - dr.Mandaerla odpierał mi poród a potem długo bawił się w krawcową;/, a w klinice byłam 2 dni standardowo,
zrobili mi morfologie i wyniki byly wmiarę więc mogłam iść do domku, a o bólu porodowym to niestety,
ale do teraz pamiętam, bo mi dalej napinkala całe podwozie tak, że niekiedy ledwo chodze i z siadaniem mam wielki problem,
jak księżniczka na odpowiednio ułożonych poduszkach muszę:/
podeśle ci linka na pirva z nowymi zdjęciami Emilki
Mery urocze masz dziewczynki
KitkaBB/Kinia - witaj, moją ciążeprowadził właśnie Lasatowicz i bardzo polecam przyjmuje prywatnie
i na kase, ale na fundusz to trzeba długo czekać 1-2 mc. ;/
Brendy - Szkoda słów na takiego "tatusia" ;/
Ale amelcia ma apetyt i dobrze przynjmniej zdrowa niunia z niej rośnie,
Emilka też na brak apetytu nie narzeka, tylko póki co ma diete mleczną
iwon3004 - Witaj, no troszkę się spóźnilaś z pytaniem,hehe bo ja jeszcze miesiąc temu byłam w dwupaku
Ania_BB - no niestety, stanowisk dla osób po studiach to jak na lekarstwo jest i wszędzie wymagają tego doświadczenia;/
Hehe Emi ma dalej kikuta , a już 4 tyg skończyła;/ dziś dostała pierwszy raz witaminki dodatkowe oprócz wit."K", a jaką mine zrobiła jak dostała mleko z witaminami na łyżeczce, do tej pory to tylko z cycusia piła
Sandra, Prychatka miałyście racje co do Eskulapa jestem bardzo zadowolona z opieki i warunków.
Sandra - dr.Mandaerla odpierał mi poród a potem długo bawił się w krawcową;/, a w klinice byłam 2 dni standardowo,
zrobili mi morfologie i wyniki byly wmiarę więc mogłam iść do domku, a o bólu porodowym to niestety,
ale do teraz pamiętam, bo mi dalej napinkala całe podwozie tak, że niekiedy ledwo chodze i z siadaniem mam wielki problem,
jak księżniczka na odpowiednio ułożonych poduszkach muszę:/
podeśle ci linka na pirva z nowymi zdjęciami Emilki
Mery urocze masz dziewczynki
KitkaBB/Kinia - witaj, moją ciążeprowadził właśnie Lasatowicz i bardzo polecam przyjmuje prywatnie
i na kase, ale na fundusz to trzeba długo czekać 1-2 mc. ;/
Brendy - Szkoda słów na takiego "tatusia" ;/
Ale amelcia ma apetyt i dobrze przynjmniej zdrowa niunia z niej rośnie,
Emilka też na brak apetytu nie narzeka, tylko póki co ma diete mleczną
iwon3004 - Witaj, no troszkę się spóźnilaś z pytaniem,hehe bo ja jeszcze miesiąc temu byłam w dwupaku
Ania_BB - no niestety, stanowisk dla osób po studiach to jak na lekarstwo jest i wszędzie wymagają tego doświadczenia;/