reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Kunek, sliczna masz corcie! Wklej wiecej jej zdjec Cudny ma usmiech :-)
A kiedy mialas miec obrone, bo nie doczytalam? (jestem troche w tyle przez te 4 dni nieobecnosci;-):-)).
A kiedy mialas miec obrone, bo nie doczytalam? (jestem troche w tyle przez te 4 dni nieobecnosci;-):-)).
sandra1982
A juz myslalam, ze sie nam czyms nie pochwalilas ;-)Sandra to dla siostry ;-) Ja nie planuje drugiego bobasa. Póki co Oliwcia mi wystarczy ;-)
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Kunek mała cudaśna, śliczna dziewczynka
Sandra myślę, że dałoby się coś pomysleć na temat jutra może dzisiaj sobie szaleństwo odpuszczę
Sandra myślę, że dałoby się coś pomysleć na temat jutra może dzisiaj sobie szaleństwo odpuszczę
sandra1982
To mysl, mysl i dawaj jutro znac :-) My z Paula do Gadu-Gadu chcemy isc, bo tam wstep darmowy ;-):-)Sandra myślę, że dałoby się coś pomysleć na temat jutra może dzisiaj sobie szaleństwo odpuszczę
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Sandra jestem za, chętnie wyjdę do ludzi
cath4
Początkująca w BB
Hej, ja już Andrzejki mam za sobą, było super. Teraz czekam na zjazd rodzinki bo trzeba odwalić zaległe imieninki.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dzięki za powitanie, ja rodziłam w wojewódzkim przy doktor Gasperowicz, super atmosfera i lekarz który umie doradzic tym bardziej że u mnie było ciężko bo poród miesiąc przed termin więc wszystko się mogło zdarzyć.
JA tez i tez bardzo sobie chwle i ilekarza i szpital
Agatka, a na kiedy masz w ogole termin?:-)
Nie mam wyznaczonego terminu bo u lekarza jeszcze nie bylam mam isc we wtorek, poki co to dopiero tescik mi taka radosna nowine obwiescil;-)
A pogoda dzisiaj faktycznie piekna sloneczko i super cieplutko mogla by cala zima taka byc;-)
reklama
.:kinia:.
Początkująca w BB
A ja jutro idę się odstresować do Rogatej
Jeszcze rano jazdy zaliczę więc luzik. Oliwka jedzie z dziadkami do Wisły to sobie pogoni trochę,bo i tak nie miałabym jej z kim zostawić a rodzice muszą jechać.
No nic miłego imprezowania jutro ;-)
Jeszcze rano jazdy zaliczę więc luzik. Oliwka jedzie z dziadkami do Wisły to sobie pogoni trochę,bo i tak nie miałabym jej z kim zostawić a rodzice muszą jechać.
No nic miłego imprezowania jutro ;-)