reklama
Cześć dziewczyny :-)
Jejku przepraszam, że mnie tak dłuuuuugo nie było
Jednym słowem miałam problemy, dalej mam. Ciągle praca, dom, jeszcze zapisałam się na kurs prawa jazdy Na razie jest to teoria, zobaczymy jak wyjdzie praktyka.
Oliwka rośnie jak na drożdżach. Dużo gada, praktycznie buzia jej się nie zamyka No i najważniejsze... W końcu pozbyłyśmy się smoka i o dziwo obyło się bez większego płaczu :-)
Pozdrawiam wszystkich i gratuluję świeżo upieczonym mamusiom
Moja mała łobuziara ;-)
Jejku przepraszam, że mnie tak dłuuuuugo nie było
Jednym słowem miałam problemy, dalej mam. Ciągle praca, dom, jeszcze zapisałam się na kurs prawa jazdy Na razie jest to teoria, zobaczymy jak wyjdzie praktyka.
Oliwka rośnie jak na drożdżach. Dużo gada, praktycznie buzia jej się nie zamyka No i najważniejsze... W końcu pozbyłyśmy się smoka i o dziwo obyło się bez większego płaczu :-)
Pozdrawiam wszystkich i gratuluję świeżo upieczonym mamusiom
Moja mała łobuziara ;-)
Deisy ale juz wielka Zuzka jak ten czas leci.
Kitka fajnie że pan smok odszedł w odstawke ja Natce zabrałam towarzysza jak skończyła 1.5 roku też bałam sie ze będzie wojna ale łatwo poszło nie chciałm przeciągać bo bałam się ze jak przyjdzie dzidziuś i będzie miał smoka to już nie odda go Natka bez walki.
A u reszty co taki zastój Brendy Bernadka Agusia i cała reszta hop hop
Kitka fajnie że pan smok odszedł w odstawke ja Natce zabrałam towarzysza jak skończyła 1.5 roku też bałam sie ze będzie wojna ale łatwo poszło nie chciałm przeciągać bo bałam się ze jak przyjdzie dzidziuś i będzie miał smoka to już nie odda go Natka bez walki.
A u reszty co taki zastój Brendy Bernadka Agusia i cała reszta hop hop
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Hop Hop :-)
Meldujemy sie na stanowisku... moja mala terrorystka w koncu usnela bo ciezkich zmaganiach. Od kiedy zaczelam ja dokarmiac Nan mam z Nia urwanie glowy :-( kupki mi dziecko nie moze zrobic :-(ale doczytalam dzisiaj i jestem madrzejsza...
Poza tym spacerkujemy sobie...dotleniamy sie....a w nastepny poniedzialek biore mala na egzamin (nie ukrywam, ze licze na taryfe ulgową)
Niestety nie udalo mi sie jak narazie zaliczyc zadnej poprawki...jestem poprostu wsciekla
Meldujemy sie na stanowisku... moja mala terrorystka w koncu usnela bo ciezkich zmaganiach. Od kiedy zaczelam ja dokarmiac Nan mam z Nia urwanie glowy :-( kupki mi dziecko nie moze zrobic :-(ale doczytalam dzisiaj i jestem madrzejsza...
Poza tym spacerkujemy sobie...dotleniamy sie....a w nastepny poniedzialek biore mala na egzamin (nie ukrywam, ze licze na taryfe ulgową)
Niestety nie udalo mi sie jak narazie zaliczyc zadnej poprawki...jestem poprostu wsciekla
Byłam wczoraj na bioderkach z Patką wszystko ok ale co sie nasłuchałam o karmieniu dzieci to horror co im podają. Babki mówiły ze Nan ponoć najlepszy bo po bebiko i bebilonie dzieci mają kolki uczulenia i różne takie. Ja jade na cycku i czasami jak widze że mała głodna a ze mnie już jej nie leci daje bebiko ale wypije mi max 50ml. Wczoraj wieczór wyłam mi 3 godz plecy mnie tak bolały ze mąż mnie masowała wieczór śmiałam się ze całą ciąze sie nie doczekałam masażu a tu prosze, chyba chcial coś ode mnie.
Doszedł mi bujaczek poskładałam i mała śpi słodko więc mogłam nadrobić księgowanie faktur bo teraz z dwójką dzieci graniczy to z cudem.
Brendy nie łam się egzaminki wkońcu zdasz tylko czas na nauke musisz mieć no i chec. Powodzenia na kolejnym
Doszedł mi bujaczek poskładałam i mała śpi słodko więc mogłam nadrobić księgowanie faktur bo teraz z dwójką dzieci graniczy to z cudem.
Brendy nie łam się egzaminki wkońcu zdasz tylko czas na nauke musisz mieć no i chec. Powodzenia na kolejnym
Bernadka1234
Fanka BB :)
hey hey
U mnie narazie zajob....w pracy masakra mamy teraz ciezkie projekty powiedzialabym nawed ze BARDZO ciezkie..........rece mnie przerazliwie bola...nie mowiac o kregosłupie echhhh nie moge sie schylic...
Ogolnie pozatym to wszystko ok,Natka chodzi do przedszkola,bardzo lubi swije przedszkole
teraz czekam z obiadkem na mezulka
U mnie narazie zajob....w pracy masakra mamy teraz ciezkie projekty powiedzialabym nawed ze BARDZO ciezkie..........rece mnie przerazliwie bola...nie mowiac o kregosłupie echhhh nie moge sie schylic...
Ogolnie pozatym to wszystko ok,Natka chodzi do przedszkola,bardzo lubi swije przedszkole
teraz czekam z obiadkem na mezulka
Brendy gdzie kupiłaś ten proszek na te kolki bo ja zeszłam dzisiaj pare aptek w Żywcu i nigdzie go nie ma ponoc to jakiś stary preperat i już go nie sprowadzają, a mała wczoraj doprowadzała mnie do szału i już sama nie wiem co wymyślić.
A tak pozatym to co słychać u Was kobitki?
A tak pozatym to co słychać u Was kobitki?
reklama
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Mery u mnie w Szczyrku ten proszek mi zamowili ... on kosztuje cos 7 zl. Mojej malaej pomaga bardzo... zaraz sie wycisza i usypia.