reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka gratulacje przynajmniej bedziesz miała mniej sprzatania niz w wielkim domu.
Bredny dobrze że obserwuje i nie beczy bo u mnie to graniczy z cudem.
Wczoraj byłam na zabiegu usuniecia z głowy brodawki sam zabieg nie bolał gorzej jak przestało działać działac znieczulenie, noc nieprzespana dziś ciąg dalszy boli jak cholera a do tego sama z dziećmi dobrze ze mąż wraca dziś wcześniej bo idziemy na szczepienie ciekawe co to bedzie.
jutro ide znów do chirurga i zobacze czy ściągnie mi szwy mam 5więcej niż po porodach.

reklama
hey
Dobrze ze Brendy Ci sie nic nie stało-ales franca nic sie nie przyznała......
A unas paskudne wirusy...Natalka walczy z goraczka wczoraj miala 40,6....dzis juz ma 39 echhh ma czerwone gardło i cos w uszku sie zaczyna ale dostała antybiotyk ...a dzis zaczeła jeszcze kaszlec echhhh

Mery...faktycznie masz szwow a szwow :dry: ale bol minie predzej czy pozniej....tylko nie przesadzaj z tabletkami...
A Amelia...no obserwuje...choc po kilku minutach takiej obserwacji zaczyna sie...wiercenie, stekanie...i placz :tak:A Patce minely juz koleczki ? Bo moja mala juz prawie nie ma.

Bernadka co do tego domku, bardzo chetnie pomoge w urzadzaniu jakby co :-D:-D:-D:tak:

Bernadka domek masz sliczniutki.... no i wlasny... to najwazniejsze....
A Natalce duzo zdrowka zycze...
Brandy masz jakies zdolnosci dekoratorskie i sie nie przyznajesz ..... mnie czeka tez urzadzanie pokoiku Olka i naszej sypialni....

Witamy sie sobotnio :-) Amelka wlasnie pojadla, ale nic a nic spac nie chce...Lezy, patrzy i pokwikuje sobie...zapakowałam jej smoczek na chama do buzi:-D

Bernadka - żadna franca, wypraszam sobie...ewentualnie na sucz się zgodzę :-p:-D a chwalic sie nie ma czym... ale niegdzie indziej nie moglo to sie stac jak w Czechowicach :-)

Agusia - chetnie sluze pomoca przy urzadzaniu :tak: zreszta zastanawiam sie nad przekwalifikowaniem zawodowym :-)

Brendy jak najbardziej hihi bo Natali bedziemy nowy pokoj robic :) a tak to w sumie całe wyposarzenie mamy
Agusiaaa dzieki :)

Natalka juz lepiej:-) jak dobrze pojdzie to w poniedziałek pojdzie juz do przedszkola-ale az ty pania tam wspołczoje boim tak naprzezywam ze beda miec hihih

No niestety Patce nie przeszły kolki w dzien jest spoko śpi lepiej i spokojniej niż w nocy. Jak zbliża się 21 zaczyna się koszmar wczoraj po czopku przepisanym przez lekarke na uspokojenie walczyła z nami do 23 wkońcu zasnęła ale spała strasznie niespokojnie i do 6 oczywiście z przerwami na jedzenie i 2 razy na zrobienie kupy. Normalnie Natka dłużej śpi od 21 do 7.30.
Byłyśmy na szczepieniu w czwartek 2 kłucia płakała jak diabli a póxniej spała 4 godz. Natka miała bilans lekarka wys.luchala jakieś szmery w sercu wiec idziemy 8 paźdz do kardiologa i jeszcze laryngolog bo niewiadomo czy nie ma 3 migdała przez całe 2 lata nie zaliczyła tylu wizyt co teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie na tych badaniach.
Patka załapała katar ode mnie bo coś mnie zbiera. Głowa dalej boli szwy ciagna w srode mam iść na wyciągnięcie dobija mnie to że moge spać tylko na jednym boku bo później wszystko mnie boli.
Pozd

A tu znowu taka cisza jak makiem zasiał....

Brandy... powiedz mi kochana jaki kolor pasuje do bordowych scian.... tzn dwie sciany maja byc bordowe... i nie wiem co dalej... jakie meble do tego.... jasne czy ciemne.... jakie panele.... juz sama nie wiem... a tak wogole to chodzi mi o sypialnie...

Mery.... kochaniutka duzo cierpliwosci ci zycze... mam nadzieje,ze te kolki szybko mina... bedzie dobrze...
Olek tej nocy tez mnie wykonczyl... budzil sie chyba z siedem razy i wolal zeby go przykryc... a to znowu ze chce piciu... padam... dobrze, ze chociaz w weekend dal nam pospac... w sobote do 9;30 a w niedziele do 9 tej...
Zauwazylam, ze jak ma taki dzien z wieksza ilosci atrakcji, szczegolnie wieczorkiem... to potem nocka wyglada fatalnie... moze dzis bedzie ok...
Teraz siedzi tu kolo mnie i stara sie cos poklikac... pewnie chce wam caluski przeslac...

reklama
Hey jestem tu nowa!!!Mieszkam w okolicy Bielska!!!Mam nadzieje ze moge dolaczyc do dyskusji
!!!Pozdrawiam!!!

Jasne witamy u nas:tak::-D
Brandy-jak tam ropuch,debil.idiota....itd itp..... odzywa sie wogole??
Mery-napewno ci teraz ciezko ale jeszcze pare tygodni a napewno bedzie lepiej..a co lekarka na to mowi??

My dostalismy zaproszenie na slub na 22 listopada wesele 2-u dniowe wiec bedziemy sie bawic hihi
a 12 pazdziernika czekaja mnie chrzciny na ktorych bede chrzestna małego Olusa;-):-)

dziesiaj sie dowiedzialam ze moja Natka to mala rzadzicielka i o ile pani sie słucha to chce ustawiac dzieci hihi i odziwo jej sie udaje:szok:

buziaki dla was dziewczynki

Do góry