reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No to znów próba to moje skarby

URL]

URL]

URL]

Ostatnia edycja:
Agusia nic nie szkodzi wkońcu to i to na P
Brendy cóż sie nie odzywasz Amelka tak cię pochłania czasowo że nawet nie zerkniesz co u nas słychać
Ja znowu sama z pannami mam kupe roboty a ze nie wiem od czego zacząc to zerkam na BB spać mi sie chce ogólnie to jestem zmęczona. Wczoraj pozwoliłam sobie na małe szalenstwo i byłam na grillu zjadłam kiełbaski i mięsko i Patce nie zaszkodziło coprawda nie chciała zasnąć wieczór ale to raczej nie przez to bo zaszybko by zadzałało. No lece coś zrobić zajrze może póxniej miłego dzionka

Hej mamuśki :-)
U nas cały czas do przodu. Mała zaczela w koncu na wadze przybierac...bo niestety ale ten antybiotyk ja tak wykonczyl, ze caly czas spadala a na dodatek cyca traktowala jako zabawke, wiec zaczelam odciagac i daje jej butle... niestety na chama ja musze karmic :sorry2: poza tym nie mam z nia wiekszych problemow. Koleczki ustaly :-)

A ja zaczelam sesje poprawkowa...ale zero motywacji do nauki. Wole z Amelka na spacer wyjsc niz nad ksiazkami siedziec... :tak::tak::tak:

A co u Was mamusie moje kochane? Kiedy robimy jakis wypad? Mała juz bez problemu ze soba zabiore :-D

oj teraz jakbym miała siaśc do ksiązek to chyba bym wymiękła. Fajnie że kolki ustały co zadziałało bo nasza daje dalej popalić, wieczór idzie spać najwcześniej o 22 a ja padam mąż ją usypia kołysząc w poduszce juz zamówiłam wczoraj leżaczek z wibracjami z allegro i czekam niecierpliwie na paczke. Zaśnie mi w miare w foteliku samochodowym ale wcale nie podoba mi się to ze za każdym razem musze go wynosić z auta a że jeżdze sama z dziećmi to zajmuje to kupe czasu zanim je popakuje tak więc już fotelik wyląduje na stałe w samochodzie.
A co tu znowu taka cisza wszyscy zapracowani.
Pozd

Mery ja juz probowałam chyba wszystkiego:tak:...a najbardziej pomagaja kropelki Esputicon i Espumisan...a do tego proszek troisty ale jego sie daje w momencie kolki a nie profilaktycznie....spróbuj - moze u Ciebie tez pomoze.

krpoelki juz były w użyciu ale nieskutkowały, wczoraj zasnęła ładnie bez wielkich wrzasków teraz też śpi jak zwykle w foteliku. Mąż wczoraj sprzedał samochód którym jeździł więc teraz bedzie jeździł moim i znów jestem uziemiona w domu bo bez auta ani rusz mam nadzieje że kupi coś w miare szybko bo zwariuje z potworkami.
Pozd i miłego weekendu może ktos zajrzy tutaj

hey

Ja jestem sto lat za murzynami no masakra w pracy zapierdziel ze ledwo chodze:szok:

Natka zmierzła nie ma czym oddychac tak goraco

A do tego chyba mnie jakies przeziebienie dopadło:crazy::crazy: gardło mnie boli i nos mam zatkany i ogolnie jestem rozbita

ale wam tu marudze:laugh2:

Mery naprawde sprobuj tego proszku troistego. :tak:On jest bez recepty. A to jest dla doroslych na zaparcia. A jak dziecko ma kolke to na czubek lyzeczki ten proszek i z wodą chlust do buzi :-D Amelce pomaga.

Bernadka marudzisz jak baba w ciazy :-p:-D:tak:ale marudz sobie dowoli :-)

U nas po staremu :-) moja kruszyna zaczyna cos widziec. I kocha hałas... w sumie dla mnie bomba. Wystarczy wlaczyc cos warczacego i jest spokoj :-)

reklama
Ja jak Nati była mała cały czas miałam włączony odkurzacz jak chciałam żeby spała sąsiedzi sobie mysleli że mam nawalon w głowie że tak ciągle odkurzam ale ponoć dzieci lubią jednostajny szum. Pati musi niestety przywyknąć do duzo głośniejszych i nie jednostajnych hałasów czyli do Natki która rozdziera sie akurat wtedy jak chce położyć mała spać.

Do góry