reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Hej Dziewczyny. Mnie tez tu troche nie było.... ale jak Jurek wyjechał to naprawdę mi się nie chce nic.....
Zielona super zdjęcia....
Kitka mam nadzieje że z Oliwcią wszystko ok....
Lilith super... gratulacje odwagi... ja czekam na Jurka i w przyszłym roku też zaczynamy starania...
A tak wogóle to wybieram się z Olkiem i koleżanka na Błonia w piatek po obiadku... może któraś też da rady przyjść.... O ile bedzie ładna pogoda??????????
Zielona super zdjęcia....
Kitka mam nadzieje że z Oliwcią wszystko ok....
Lilith super... gratulacje odwagi... ja czekam na Jurka i w przyszłym roku też zaczynamy starania...
A tak wogóle to wybieram się z Olkiem i koleżanka na Błonia w piatek po obiadku... może któraś też da rady przyjść.... O ile bedzie ładna pogoda??????????
czemu odwagi?
bardzo ale to bardzo mis ie juz marzy i taka roznica wieku bedzie dla nas idealna juz sie tych pieluch nie moge doczekac hihi
Kurcze ja tesz nie dam rady szkoda...
A z tym Myslowitz to nic niewiedzialam....a z jakiej to okazji?
bardzo ale to bardzo mis ie juz marzy i taka roznica wieku bedzie dla nas idealna juz sie tych pieluch nie moge doczekac hihi
Kurcze ja tesz nie dam rady szkoda...
A z tym Myslowitz to nic niewiedzialam....a z jakiej to okazji?
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
NO i skonczyla sie piekna pogoda...
my skorzystalismy z niej i pojechalismy w czwartek na Slowacje nad jeziorko...k
to kilka fotek...
to z chrzestnym...
my skorzystalismy z niej i pojechalismy w czwartek na Slowacje nad jeziorko...k
to kilka fotek...
to z chrzestnym...
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Witam w tą brzydką niedzielę
Lilith- Gratuluję decyzji :-)i życzę owocnych starań o bobaska;-)
My na razie też troszkę poczekamy , może za rok , może za dwa się zdecydujemy:-)
Agusiaaa-super fotki a Oluś rośnie w oczach :-)śliczny z niego chłopczyk
Dawno nie zaglądałam ale powodem był nasz wyjazd nad morze było super Oskarkowi bardzo się podobało i nam zresztą też Potem wkleję foteczki.
Lilith- Gratuluję decyzji :-)i życzę owocnych starań o bobaska;-)
My na razie też troszkę poczekamy , może za rok , może za dwa się zdecydujemy:-)
Agusiaaa-super fotki a Oluś rośnie w oczach :-)śliczny z niego chłopczyk
Dawno nie zaglądałam ale powodem był nasz wyjazd nad morze było super Oskarkowi bardzo się podobało i nam zresztą też Potem wkleję foteczki.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Czesc Dziweczyny
naprawde sie tu strasznie cicho zrobilo. Ja ostatnio na nic nie mialam czasu ale moze teraz sie troszke poprawi. Od maja jestem na urlopie wychowawczym no i mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu dla malego, choc przyznam ze bardzo boje sie tej zmiany... ja raczej wole pracowac niz siedziec w domu.
Lilith ja tez uwazam ze odwazna jesetes...ja narazie napewno nie zdecyduje sie na drugie dziecko, moze za rok moze za dwa... kto wie.... a moze wcale... zobaczymy jak wszystko sie pouklada.
Tymczasem pozdrawiam Was goraco ucalujcie swoje maluchy
naprawde sie tu strasznie cicho zrobilo. Ja ostatnio na nic nie mialam czasu ale moze teraz sie troszke poprawi. Od maja jestem na urlopie wychowawczym no i mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu dla malego, choc przyznam ze bardzo boje sie tej zmiany... ja raczej wole pracowac niz siedziec w domu.
Lilith ja tez uwazam ze odwazna jesetes...ja narazie napewno nie zdecyduje sie na drugie dziecko, moze za rok moze za dwa... kto wie.... a moze wcale... zobaczymy jak wszystko sie pouklada.
Tymczasem pozdrawiam Was goraco ucalujcie swoje maluchy
reklama
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Cześć, jestem nowa na forum i mam nadzieję, że będe mogła się do Was przyłączyć. Jestem pierwszy raz w ciąży i wszystko jest strasznie dziwne i nowe. Czytam forum i dzięki niemu poznaje świat mamuś Moje dzieciątko jest jeszcze dokładnie ukryte w brzuszku, którego nie widać, ale mimo to ja już ciągle o nim myślę. Poradźcie mi gdzie najlepiej rodzić i czy byłyscie w szkole rodzenia? Pozdrawiam