reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej Dziewczyny. Mnie tez tu troche nie było.... ale jak Jurek wyjechał to naprawdę mi się nie chce nic.....
Zielona super zdjęcia....
Kitka mam nadzieje że z Oliwcią wszystko ok....
Lilith super... gratulacje odwagi... ja czekam na Jurka i w przyszłym roku też zaczynamy starania...

A tak wogóle to wybieram się z Olkiem i koleżanka na Błonia w piatek po obiadku... może któraś też da rady przyjść.... O ile bedzie ładna pogoda??????????

Ja nie dam rady bo na 16 idziemy do chirurga.
A wczoraj na Błoniach Myslovitz podobno był bo było słychać po 21 jak się niosło ;)

czemu odwagi?
bardzo ale to bardzo mis ie juz marzy i taka roznica wieku bedzie dla nas idealna:) juz sie tych pieluch nie moge doczekac hihi:)
Kurcze ja tesz nie dam rady:( szkoda...
A z tym Myslowitz to nic niewiedzialam....a z jakiej to okazji?

NO i skonczyla sie piekna pogoda...
my skorzystalismy z niej i pojechalismy w czwartek na Slowacje nad jeziorko...k
to kilka fotek...
namestowo082vf5.jpg

namestowo044ql3.jpg

to z chrzestnym...
namestowo105ie1.jpg

namestowo119le7.jpg

namestowo120qz4.jpg

Agusiaaa super zdjęcia i widać że wypad się udał :D A Ci chłopak rośnie w oczach ;)
Faktycznie pogoda kiepska dzisiaj :/ A ja dzisiaj okropnego lenia miała :p

Witam w tą brzydką niedzielę :baffled:

Lilith- Gratuluję decyzji :-)i życzę owocnych starań o bobaska;-)
My na razie też troszkę poczekamy , może za rok , może za dwa się zdecydujemy:-)
Agusiaaa-super fotki a Oluś rośnie w oczach :-)śliczny z niego chłopczyk :tak:

Dawno nie zaglądałam ale powodem był nasz wyjazd nad morze :happy:było super Oskarkowi bardzo się podobało i nam zresztą też :tak:Potem wkleję foteczki.

Czesc Dziweczyny :)

naprawde sie tu strasznie cicho zrobilo. Ja ostatnio na nic nie mialam czasu ale moze teraz sie troszke poprawi. Od maja jestem na urlopie wychowawczym :tak: no i mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu dla malego, choc przyznam ze bardzo boje sie tej zmiany... ja raczej wole pracowac niz siedziec w domu.

Lilith ja tez uwazam ze odwazna jesetes...ja narazie napewno nie zdecyduje sie na drugie dziecko, moze za rok moze za dwa... kto wie.... a moze wcale...:confused: zobaczymy jak wszystko sie pouklada.

Tymczasem pozdrawiam Was goraco ucalujcie swoje maluchy

reklama
Cześć, jestem nowa na forum i mam nadzieję, że będe mogła się do Was przyłączyć. Jestem pierwszy raz w ciąży i wszystko jest strasznie dziwne i nowe. Czytam forum i dzięki niemu poznaje świat mamuś:D Moje dzieciątko jest jeszcze dokładnie ukryte w brzuszku, którego nie widać, ale mimo to ja już ciągle o nim myślę. Poradźcie mi gdzie najlepiej rodzić i czy byłyscie w szkole rodzenia? Pozdrawiam:)

Do góry