reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

A co tu tak cicho ;)
Ja jeszcze dzisiaj wolne i jutro znowu do pracy :/ Z moim już się pożegnałam bo musiał lecieć do Norwegii :( I tak smutno bez niego.Dopiero w lipcu na wesele mojej siostry przyjedzie.Ehhh......
Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;)

reklama
Kitka wspolczuje ci bardzo....ale dzielna kobitka jestes!
kiedy umawiamy sie na jakies spotkanko? teraz taka ladna pogoda:)
No i faktycznie ucichlo:)

Lilith trzeba przeżyć ;)
A co do spotkanka to w tą sobotę mnie nie ma bo jadę do Wisły na świeże powietrze :D
Więc moze za tydzień?Zresztą jak Wam pasuje,dostosuję się ;)

Kitka a ty jestes ze Zlotych nie?
moze tam sie kiedys razem umowimy bo teraz jak jest ladnie to czasem chodze tam na spacery do babci(na Podgorzu mieszka).
Mi w przyszla sobote i niedziele nie pasuje jedziemy na Blonia...o ile bedzie ladnie oczywiscie:) a jak nei to i tak zabardzo nie:(

Witajcie moje kochane dawno mnie nie było ale jak zwykle powodem był brak czasu a przede wszystkim zagoniona byłam przygotowaniami do roczku Oskarka. Na szczęście już po imprezie i teraz szykujemy się do wyjazdu nad morze (wyjazd jutro :-))

Cześć
Dawno nie zaglądałam a to temu że nie miałam kompa bo był w naprawie :/
Zielona super zdjęcia ;)
U nas nawet oki.........
W środę idę po skierowanie do naszej pani doktor do urologa bo mamy mam mały problem z Oliwką.Ale mam nadzieję że szybko zrobią co mają zrobić i bedzie wszystko ok.
Byłyśmy dzisiaj na chwilę na polu bo jakoś tak zimno :/ I tak ma być do czwartku a zapowiadali super pogodę :p
Miłego udanego weekendu majowego ;)

reklama
Kitka witaj!
wogole znow taka cisza tu!
Zielona zdjecia super!
Kitka co do pogody to wlasnie juz dawno zapowiadali ze bedzie brzydko!
Ja chcialam sie pochwalic ze czekam teraz na @ i zaczynamy starania o kolejne dzidzi:)

Do góry