reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agusiaaa jak Olek wyrósł :D Chyba lubi się z łyżeczką kąpać :D Super :D
A ja nie wiem czy przyjdziemy na spotkanie bo Oliwka zaś katar ma :( Nie wiem co jest bo ponad miesiąc temu dopiero co była przeziębiona :(

reklama
Agusiaa Oli cudny!!! jak zawsze zreszta:)
My na spotkanko chyba tez nie dotrzemy...tego dnia rano jade do Katowic i nie wiem na ile dokladnie...

wogole to mam dzis fatalny dzien...ale nie chce nawet o tym piosac...

Agusiaaa- Oluś cudny :tak: I widze , że również miłośnik kąpieli :-)

Lilith- jeśli cię to choć troszke pocieszy to ja też mam nie najlepszy nastrój i najchętniej to pojechałabym na bezludną wyspę (z moimi mężczyznami ) i wypoczęła troszke od codzienności ...:-) ale to nie realne
:-(

Kitka- teraz chyba jest jakaś epidemia Katarowa bo mój mały też od wczoraj ma katarek , mam nadzieje że to nic groźnego i tylko na katarku się skończy ;-)

Uciekam mam poro sprzątania , prasowania itp... gotować mi się nie chce więc chyba dziś skończy się na czymś błyskawicznym!!!
Uciekam ,papapapapa;-)

Mozecie mi poradzic gdzie moge kupic jakas fajna wiosenna kurteczke, niezbyt droga??? Wogole sie w tym nie orientuje, bo nie chodze po miescie.

Agnes narazie nie moge zdradzic jaka dzialalnosc ptwieramy, ale za niedlugo obiecuje,ze Ci napisze, jesli Cie to bedzie w dlaszym ciagu interesowalo;-).

Zielona jak zdecyduje sie na remont kuchni to zglosze sie do Ciebie jesli moge...

pozdrawiam papapa

Agatka- polecam ;-)

Ja siedze w domu zakatarzona , mały też , pewnie załatwiliśmy się przez tą niezbyt jasną pogodę:wściekła/y:
A ja kurtkę dla małego już mam upatrzoną :-):tak:Jutro chyba pojedziemy na zakupki , mam zamiar małemu kupić kurteczkę, buciki i rozejrzeć się za ciuszkami na roczek bo już najwyższa pora :happy:

Olus dziekuje za komplementy...

a jak sie udalo spotkanie...??????

My mielismy imprezke w domku, w wlasciwie to byl roczek Olka. Robilismy go dwa miesiace wczesniej, bo jak wiecie moj maz wyjezdza na pol roku w przyszlym miesiacu, a chcialam, zeby nasza rodzinka byla w komplecie na tak waznej uroczystosci... impreza udala sie wspaniale... potem powklejam fotki....

Agusiaaa- niecierpliwie czekamy na foteczki z tego bardzo ważnego dnia :-)

My niestety siedzimy w domu bo złapało nas wstrętne przeziębienie :wściekła/y:
Mały jakoś to znosi , gorzej ze mną :zawstydzona/y:Ale mam nadzieje że nam to szybko przejdzie ...

A jeśli mam powiedzieć co sądzę o naszej pogodzie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!

Agusiaaa no to fajnie że urodzinki się udały :D Mimo że wcześniej.
U nas Oliwka będzie miała z dwu tygodniowym poślizgiem a to dlatego że Art przyjeżdża za tydzień i strasznie sie cieszę :D Od razu chce z moimi odprawić ;)
A dzisiaj opchnęłam wózek kumpeli i mam więcej miejsca w pokoju :D Jeszcze tylko fotelik ale to już dałam ogłoszenie na portal bielski.Najwyżej do jarmarku zadzwonię ;)
Pozdrawiam cieplutko :]

Widze ze juz myslicie o roczku:-) a nawet juz odprawiacie. No ja tez zaczełam myslec np w co ja mlodego ubiore.

reklama
I@nka- ja też rozglądam się za strojem dla małego , byłam ostatnio w Wójciku zapytać o maleńkie garniturki ale niestety nie mieli akurat na stanie :no:
A druga sprawa jest taka , że gdybym wiedziała jaka będzie wtedy pogoda to też łatwiej byłoby mi coś wybrać :tak:
A jak na razie pogoda jest jak huśtawka :confused::baffled:

Do góry