reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mi to się nawet w taką szarówkę nie chciało wychodzić :no:Ale też mi było szkoda , żeby mały nie poszedł na polko.Więc dałam wózek na balkon i tam sobie smacznie spał 1,5 godzinki a ja w tym czasie pożytecznie wykorzystałam ten czas. Jednak balkon to cudna sprawa i kontrola nad dzieckiem jednocześnie:tak:
Dziś połączyłam przyjemne (dla dziecka):-) z pożytecznym (dla mnie):-)

reklama
Zielona mój mały nie ma szans zeby spał w wozku na balkonie!!! Nigdy nie tolerował wózka w domu. On chyba od zawsze miała zakodowane ze wózek słuzy do spacerów!!! Nawet w parku musiałam jeździc a nie stac i siedziec.
Ale mi mąz zrobił niespodzianke wziął pół urlopu i własnie przyszedł super. A pare minut temu myślałam sobie fajnie by było zeby wziął urlop i przyszedł do domku. Pojedziemy wczesniej do BB

Zielona mi wypadl jakis czop i sie tam wszystko mi w tym zbiera cholera.caly czas boli i kazali przyjsc..a tu jeszcze jedna 8 do wyrwania mnie czeka..no chyba sie poskrecam...
My dzis wstalismy o 10!!!!! Judi cala noc grzecznie przespala.szkoda ze ja poszlam spac o 3....ale ma dzis super humor:) wlasnie ma 1 drzemke.potem chyba tate wyciagne do 5 10 15 i dudusia.no i dentysta....
niechce misie strasznie w domu siedziec....

Firanki wybrane:-) w domku posprzatane. Szkoda tylko ze pogoda do d...
Lilith jak zakupy?

A my dzisiaj również nie siedzieliśmy w domku , byłam po południu z małym u koleżanki , miło spędziłam czas, tylko szkoda że ta pogoda taka nie wyraźna :cool2:
Zmykam spać -DOBRANOC :-)

ale tu sie rozkrecilo klikanie po spotkaniu... a ja mam tak malo czasu, ze jak wracam z pracy to jestem padnieta... Olek mi sie budzi po kilka razy w nocy... a dzis o drugiej w nocy stwierdzil, ze jest wyspany i nie spal do 4:30 a potem i tak sie obudzil o 6:00... padam... chyba bede musiala mu wyciagnac bateryjki...

Oj Agusiaaa wiem co to znaczą poranne pobudki.Ja zawsze jak idę do pracy to wstaję koło 6:30,Oliwka ma jakieś wyczucie i zaraz po mnie się budzi :/ A dzisiaj już przed 6 się obudziała,nawet do łazienki nie zdążyłam wyjść bo spała jak mysz pod miotłą a ja drzwi od pokoju otworzyłam :/
A dzisiaj chyba na miasto się przejedziemy :) A to Oliwki bryka ;)
p1000587bt9.jpg

Miłego dzionka :)

Ale sie rozpisalyscie...:tak: zazdroszcze Wam tych spacerow z maluchami, zakupow i czasu z nimi. Ja tylko pracuje pracuje i pracuje, ostatnio mysle o urlopie wychowawczym, ale narazie samam nie moge sie zdecydowac. Otwieramy z Mezem firme wiec moze przydalabym sie w domu do jakiejs papierkowej roboty i bieganiu po uzedach, ale z drugiej storny to teraz mam wiecej pieniedzy(jak jeszcze pracuje).:confused: Samam nie wiem jak to wszytsko poukladac zeby bylo dobrze.:-(

Kitka co to za wozeczek mozesz dokladniej go opisac lub pokazac?ja tez jestem na kupnie wozka, ale nie mam nawet czasu gdzies wyjsc i popatrzec na nie,dlatego pozwolcie ze sprobuje skorzystac z Waszego doswiadczenia.
Ile kosztowal i ile wazy itp...

pozdrawiam

A Dziewczyny jeszcze jedno jakbyscie znalazly gdizes jakas fajna niedroga kurteczke wiosenna to dajcie znac, sory ale ja naprawde nie mam na nic teraz czasu.
Z gory wilekie dzieki

reklama
heh...
pojechalam wczoraj do tesco do cherokee popatrzyc jaka maja kolekacje...i kupilam 3 body sliczne (za 19 zl wsumie) , bluzeczke zielono brazowa , i mimo iz odchodze od rozu to nie moglam sie oprzec i taka sliczna ala sukienko bluzke.do tego komplewcik body z polspiochami!cudne!! oh az niewiedzialam co wybrac...a pojechalam popatrzec i kupic czapke...oczywiscie czapki tam nie kupilam.pojechalam do Dudusia...tam kupilam az 3 bo niemoglams ie zdecydowac( po okolo 13 zl) i pajacyk taki cudny.jak go zobaczyl;am to juz widzialam jak Jud w nim wyglada...no i co? musialam kupic.wydalam wcholere kasy...ale potem tata(dziadek Jud) pow ze on tez chce cos jej dac i mi dal polowe za te rzeczy:):)
a jutro jeszcze jedziemy do 5 10 15 .... :)
Nie pamietam kiedy sama naraz wydalam tyle kasy....na poczatku zarlo mnie sumienie ale teraz sie ciesze:)

zaraz meza wyciagam na spacerek i po jakas zabawke.myslalam nad tym krzeselkiem uczydelkiem albo stoliczkiem z Chicco kolezanka bardzo go wychwalala...no i oczywiscie nad lala ktora mozna nakarmic itd bo robi to ze zwykla:)

Do góry