reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

dzis bylismy na wazeniu Judi i tak:
4 miesiace - waga 6300 g (niechce juz wogole mleka jak kiedys pila po 180 teraz 60 to super...np obudzila mnie o 3.40 na papu wypila 10 a nastepne dopiero dalam jej o 10.30 mimo iz sie nie dopominala i to wlasnie ta 60...chce tylko jesc papu ze sloiczkow...wiec ladnie zjadla lyzeczka 100 ml jarzynowej...o 14 oczywiscie glodna tez niebyla ale jak zobaczyla to az sie uszy trzesly!!!)
obw glowy 40.5 cm
klatki piersiowej 44 cm

dzis pierwszy raz zrobila wsumie 8 kroczkow do przodu....tzn na kolankach sie odpychala z pompki narazie chodzila tylko do tylu odpychajac sie raczkami i robia wlasnie pompki lub na glowie a dzis tak nas nzaskoczyla!!! jestem taka dumna!!! musialam sie pochwalic:) slicznei buja sie juz na brzuszku i ciagle probuje siadac:) na foczce , w lozeczku i kiedy tylko moze:)
jak pozwolicie wkleje fotki moge???

Zielona ale Oskarek juz duzy!!! i slodziak straszeczny! co do foczki-tego co ma w wanience to wsumie kupisz to w kazdym sklepie z rzeczami dla dzieci!! cos kolo 15-20 zl to kosztuje:) i faktycznie bardzo ulatwia kapiel!

Niebieska no to sie najadlas strachu! przerabane!!! wlasnie sie tego boje ze moja tez zacznie "podjadac" jak podrosnie....
wazne ze wszystko dobrze sie skonczylo!!

reklama
LILITH no to brawa dla Judytki :) A ona już próbuje siadać ::) Chyba za wcześnie jak dopiero Oliwka próbuje z pozycji pół leżącej się podnosić
Wklejaj fotki wklejaj :D:D:D

aaa Kitka to chodzilo o inne zdjecia bo czesc tekstu kopiowalam i o tym zapomnialam:)
ale jak maz przezuci to mam takie jak robi pompke:) calkiem na dloniach oparta i pupa do gory i na palcach u nog sie trzyma:) to akurat bylo w przesuwaniu ale ciazko to jakos inaczej ujac...wogole ciezko:)
No siadac juz bardzo czesto probuje wsumie prawie caly czas co widac np na foczce wlasnie:)

No mój już ma ponad 4,5 miesiąc, nawet czasem się zastanawiam kiedy to tak szybko przeleciało ::).

Wczoraj kupiliśmy już Bąbelkowi krzesełko do karmienia , bardzo mu się podoba , dziś pierwsza próba jedzenia obiadku ;D
Napewno zdam relacje ,a może jakąś foteczke wkleje ;)

Zilona jaki kupilas? ja wciaz niemoge sie zdecydowac...tyle is ie podoba...chcialam bebe confort ale niestety ponad 600 zl to troche za duzo...ale baby ono lub beby activ sa super albo baby desing bambi:) oj mozna sie zamotac:):)

i jak tam papusne? moja to juz tylko takie papu toleruje mleko be:)

Lilith-ja kupiłam mojemu krzesełko do karmienia firmy Meggy i przyznam szczerze że jestem z niego bardzo zadowolona :)

Posyłam fotke.
Dodatkowo mam jeszcze stoliczek na talerzyki i kubeczki do tego który nie jest niestety na zdjęciu...

_629455_n.jpg

Hej!!!
no ale mialam problemy z zalogowaniem!!!
Ogolnie forum super ale jak dla mnie straszny burdel na razie...
Moze jeszcze jest wczesnie i dlatego nic sie nie wyswietla:(

a jak u was?

reklama
Lilith- chyba nie tylko ty miałaś problemy , ja jak byłam przed 7:00 to też mi się cuda działy , i nic nie chciało się wyświetlić.
Jak narazie kiepsko się poruszam po nowym Forum ale mam nadzieje że to kwestia wprawy.
Życze miłego dzionka moje drogie koleżanki

Do góry