reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Kitka, jaka Ona juz duza! Ale ten czas leci!Kochana jest i te Jej pyśki
A to nasza Saruśka
A to nasza Saruśka
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Sandra - kochana jesteś strasznie się sieszę że to już nie długo a jak patrzę na te Wasze maleństwa to .... dziś idę rodzić ;D ;D ;D ;D
Jak jakieś pytania mi przyjdą do głowy - jak w dym do Ciebie
Idę dziś do mojej pani gin i poradzę się jeszcze ale coraz bardziej jestem przekonana - jest tylko jedno ale - a jak coś pójdzie nie tak???
Jak jakieś pytania mi przyjdą do głowy - jak w dym do Ciebie
Idę dziś do mojej pani gin i poradzę się jeszcze ale coraz bardziej jestem przekonana - jest tylko jedno ale - a jak coś pójdzie nie tak???
sandra1982
Agnieszka, ja tez sie nad tym zastanawialam co bedzie jak bedzie cos nie tak...ale stwierdzilam, ze dlaczego mialoby byc wlasnie zle ??? Poszlam 'na zywiol' i jestem w 100% zadowolona.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kitka Oliwcia super rosnie... duza juz jest... naprawde... Olek tez zasypia w aucie...
Sandra slodka ta twoja Sarunia... Oj kiedy Olo byl taki malutki hmmm
A co z Kallusia?? Wie ktos??
Sandra slodka ta twoja Sarunia... Oj kiedy Olo byl taki malutki hmmm
A co z Kallusia?? Wie ktos??
Madzia_pl
Fanka BB :)
Oj słodkie te wasze maleństwa.
Ja już nie mogę się doczekać swojego. Cały czas mam nadzieję, że urodzę przed terminem. Choć nie liczę na taki poród jak Sandra. Myślę, że u mnie to będzie znacznie dłużej trwało.
Dziś bardzo mi doskwiera ból brzucha i cały czas coś w spojeniu ciągnie. A całą ciąże nie miałam żadnych problemów, mdłości, więc to coś nowego dla mnie. Na rozłożenie łóżeczka też nie mogę się męża doprosić. Mówi, że jeszcze dużo czasu i ża w gorącej wodzie jestem kąpana.
Ja już nie mogę się doczekać swojego. Cały czas mam nadzieję, że urodzę przed terminem. Choć nie liczę na taki poród jak Sandra. Myślę, że u mnie to będzie znacznie dłużej trwało.
Dziś bardzo mi doskwiera ból brzucha i cały czas coś w spojeniu ciągnie. A całą ciąże nie miałam żadnych problemów, mdłości, więc to coś nowego dla mnie. Na rozłożenie łóżeczka też nie mogę się męża doprosić. Mówi, że jeszcze dużo czasu i ża w gorącej wodzie jestem kąpana.
sandra1982
Dziekujemy cioteczki )
Madzia, my tez lozeczko rozlozylismy w tym czasie, wiec bierz mezulka i niech sie nie ociaga tylko sklada lozio dla dzidziulka
Madzia, my tez lozeczko rozlozylismy w tym czasie, wiec bierz mezulka i niech sie nie ociaga tylko sklada lozio dla dzidziulka
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
He he :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
U nas łóżeczko jeszcze nie kupione, a co dopiero mówić o rozłożeniu , ale chyba jeszcze mam czas?
U nas łóżeczko jeszcze nie kupione, a co dopiero mówić o rozłożeniu , ale chyba jeszcze mam czas?
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
My lozeczko mielismy kupione trzy miesiace wczesniej a rozlozylismy pare dni przed terminem... a Olek i tak sie nie pchal na swiet i wyszedl dopiero dwa tygodnie po terminie... zato teraz jest taki ruchliwy, ze tylko czekam az zacznie raczkowac i chodzic....