reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra poród pierwsza klasa :D

Troche świeżych zdjęć ;)
Jak zwykle zasypiam podczas jazdy ;)
17512872_d.jpg

Nie ma to jak u mamy ;)
17601543_d.jpg

Wietrze pupke ;D
17765727_d.jpg

Uśmiech ;D
17894435_d.jpg

Jak miło poleżeć :)
17894438_d.jpg

Dla wszystkich przesyłam uśmieszek ;)
17894437_d.jpg

Ale dobre klucze :D
17894459_d.jpg

Dziękujemy za uwage ;)

reklama
Sandra - kochana jesteś strasznie się sieszę że to już nie długo a jak patrzę na te Wasze maleństwa to .... dziś idę rodzić ;D ;D ;D ;D
Jak jakieś pytania mi przyjdą do głowy - jak w dym do Ciebie

Idę dziś do mojej pani gin i poradzę się jeszcze ale coraz bardziej jestem przekonana - jest tylko jedno ale - a jak coś pójdzie nie tak???

Agnieszka, ja tez sie nad tym zastanawialam co bedzie jak bedzie cos nie tak...ale stwierdzilam, ze dlaczego mialoby byc wlasnie zle ??? Poszlam 'na zywiol' :) i jestem w 100% zadowolona.

Oj słodkie te wasze maleństwa.
Ja już nie mogę się doczekać swojego. Cały czas mam nadzieję, że urodzę przed terminem. Choć nie liczę na taki poród jak Sandra. Myślę, że u mnie to będzie znacznie dłużej trwało.
Dziś bardzo mi doskwiera ból brzucha i cały czas coś w spojeniu ciągnie. A całą ciąże nie miałam żadnych problemów, mdłości, więc to coś nowego dla mnie. Na rozłożenie łóżeczka też nie mogę się męża doprosić. Mówi, że jeszcze dużo czasu i ża w gorącej wodzie jestem kąpana.

Sarunia słodkości :laugh: ;)
Madzia ja łóżeczko rozłożyłam gdzieś tak w tym czasie w którym ty jesteś teraz.Więc nie ma na co czekać naprawde ;) Powiedz to mężowi to bo pózniej moze być za pózno :laugh:

Dziekujemy cioteczki :))

Madzia, my tez lozeczko rozlozylismy w tym czasie, wiec bierz mezulka i niech sie nie ociaga tylko sklada lozio dla dzidziulka :)

reklama
My lozeczko mielismy kupione trzy miesiace wczesniej a rozlozylismy pare dni przed terminem... a Olek i tak sie nie pchal na swiet i wyszedl dopiero dwa tygodnie po terminie... zato teraz jest taki ruchliwy, ze tylko czekam az zacznie raczkowac i chodzic....

Do góry