ENI_35
Zaciekawiona BB
a dziewczz was wie czy na Wyspianskiego maja szwy rozpuszczalne czy zwykłe???
mam termin na 1 maj i tego akurat:-)
niewiem.
niewiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem jak najbardziej za... przyszły tydzień mógł by być oprócz wtorku....myślę, że Olo się wykuruje do tego czasu...A jak tam perspektywa spotkania bo byłam wczoraj u nas w Figlo ale jestem zawiedziona i moje też i znowu jest temat kulek w Bielsku bo one tylko tam chcą jechać. Tak więc czekam na propozycję.
Właśnie pisałyśmy trochę wcześniej, że rozpuszczalne :-)a dziewczz was wie czy na Wyspianskiego maja szwy rozpuszczalne czy zwykłe???
niewiem.
Co do lezaczka to moja Lena tez miala z fisher price i przydatny byl do 4 miesiaca bardzo. Po tym czasie mala aparatka zaczela z niego wypadac!! Ale dla malenstwa polecam!!