reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam!
Czy mogę dołączyć do grona mam z okolic BB?
Jestem moko, mama 11 mnego synka zwanego młodym.
Mieszkam obecnie w Żywcu, chociaż za parę m-cy przeprowadzam się do BB.

hej hej, a ja też chcę od was zaproszenie na nk :-D
Mogę Ci wysłać jeszcze ze trzy, jak chcesz :-D

Moko, witaj :-)

Jejku, moje dziecko kochane śpi... jak fajnie... chociaż i tak generalnie nie mogę narzekać...
A na dodatek od dzisiaj mamy zwykły pępek, więc jest nadzieja, że skończy się sikanie pod prawą pachę, bo można normalnie zakładać pampersa - i będzie mniej prania...

Swoją drogą - na pewno tak będzie, bo wczoraj dostaliśmy od znajomych kupę dodatkowych ciuchów, jak wspomniałam, że moich zaczyna brakować - no i teraz mam suszarkę pełną wypranych śpiochów i ani jednych przesikanych od wczorajszego wieczora :-D Życie jest takie zaskakujące :-D

Czy ktoś wie, co u Milutka? Są już małe królewny???

Ivette mojej siory mała ma już drugi raz antybiotyk od świąt i do tego jeszcze w między czasie miała zastrzyki straszne jak te dzieciaczki chorują.
Giovanessa to fajnie że pępek odpadł ale strasznie szybko moje miały po 3 tyg.
Co do milutek to leży w szpitalu cc ma w planie na nast. tydzień ale dokładnie nie wie, w nocy miała skurcze takie jakich nie powinna mieć przy tych lekach przeciwskurczowych wiec też nie wiadomo co z tego będzie. a wiem to wszystko bo piszemy codziennie na gg teraz właśnie też jesteśmy w trakcie pogawędki.
Ja w pracy siedzę i marzę żeby do domku się udać moje obydwie dzisiaj miały złą noc i dały mamusi w tyłek .
Własnie napisała mi koleżanka że nasza druga koleżanka która mieszka w Anglii była wczoraj na kontrolnym usg i okazało sie że dzidziuś już od 3 tyg nie żyje coś strasznego a tak sie cieszyła ze im sie udało:-(

reklama
Mery - pozdrów Milutka :-)
U na pępek nie odpadł, tylko byliśmy obciąć, bo wyszliśmy ze szpitala z klamerką i jak przyszła położna we wtorek, to już był za twardy, żeby tą klamerkę zlikwidować, miało tak zostać, aż samo odpadnie - ale dla odmiany w czwartek przyszła lekarka i stwierdziła, że to nie może tak być, kazała podjechać do ośrodka - no i załatwiliśmy tą sprawę wczoraj, a że już było "dojrzałe" i ledwo się trzymało, to została obcięta nie tylko klamerka, ale całość i przynajmniej jedną rzecz mamy już z głowy :-)

Ivette
- ucałuj Kubusia, biedaczek...

Do góry