MagdaP3011
Fanka BB :)
Dziewczyny nie łamcie się moja młodsza ratolosć ma 2 lata i 5 mcy a do tej pory budzi sie pare razy w nocy więc da się do tego przyzwyczaić ja też mam ochotę na przespaną nockę od zaśnięcia do budzika rano ale chyba mi to nie pisane przynajmniej narazie.
Witamy cię gorąco oczywiście a tak patrze na suwaczka i widzę że masz już odliczanie do starania się o nowe dzidzi tak to mam rozumieć jeśli tak to jaka granica była ustalana że tak odliczasz
chcialabym zeby malenstwo urodzilo sie w maju i tak liczac mniej wiecej wychodzi na to ze starania trzeba zaczac w lipcu zobaczymy jak bedzie w praktyce ale juz nie potrafie sie doczekac ciazy uwielbialam ten stan, mimo 22 kg ktore przytylam w ciazy, spacerowalam do samego rozwiazania i prowadzilam aktywny tryb zycia porod nie byl najlepszy i tego sie boje, czas pokaze jak bedzie. Imie dla malenstwa juz ustalone, mam nadzieje ze z zajsciem w ciaze problemu nie bedzie. Przy Lenie staralismy sie 2 cykle mala urodzila sie 3.12 wiec synusia chcemy jak bedzie cieplutko
Ostatnia edycja: