reklama
ivette73
Fanka BB :)
No ja też mogę na chwilkę bez problemu, tyle ze nie znowu tak późno bo mój Kuba już o 19 się zbiera do spania na noc więc zależy o której chcecie się spotkać
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Hejka.
Ja też na chwilkę bym wpadła... ale z samą Darusią, bo Oluś jest chory... no i godzina tak jak u Ivett... bo Darusia też o 19tej kąpanko i spanko... ;-)
Ja też na chwilkę bym wpadła... ale z samą Darusią, bo Oluś jest chory... no i godzina tak jak u Ivett... bo Darusia też o 19tej kąpanko i spanko... ;-)
dorisday2512
co do spotkania to bardzo chcialabym się z Wami spotkac ... boję się jednak ,ze na 17-tą to niestety mój mily nie dojedzie zeby się malutkim zając.... ehhhh. A jak długo przewidujecie tam posiedziec? Moze dojadę.
basiek19810
Hej godzina troche kijowa co do tego dnia,bo nie będe mogła Angelike puścić na oboje zajęć no,ale może uda mi się ją przegadać.A tam nie trzeba jakiegoś miejsca rezerwować,mozna od tak wejść?
A ja dzisiaj bawiłam się w nianke,w pewnym momencie miałam w domu nawet 6 dzieci,ale powiem wam że tak się ładnie bawili,ze szok.Męża juz nie mam tęsknota się zaczyna a to dopiero pierwszy dzień rozłaki a gdzie tam dalej:-(.Angelika po kolejnej lekcji karaty co raz bardziej zakochana w tych zajęciach,a jej sensej mówi,ze jak na takiego małego urwisa całkiem nie żle sobie radzi i przykłada się.Zapał jest oby jak najdłużej bo przymierzam się wkońcu do zakupu stroju kimona a powiem wam,ze to nie mały wydatek.
A ja dzisiaj bawiłam się w nianke,w pewnym momencie miałam w domu nawet 6 dzieci,ale powiem wam że tak się ładnie bawili,ze szok.Męża juz nie mam tęsknota się zaczyna a to dopiero pierwszy dzień rozłaki a gdzie tam dalej:-(.Angelika po kolejnej lekcji karaty co raz bardziej zakochana w tych zajęciach,a jej sensej mówi,ze jak na takiego małego urwisa całkiem nie żle sobie radzi i przykłada się.Zapał jest oby jak najdłużej bo przymierzam się wkońcu do zakupu stroju kimona a powiem wam,ze to nie mały wydatek.
hanna31
Hej
Mi godzina dzień i miejsce odpowiada, także będziemy:-)
Mi godzina dzień i miejsce odpowiada, także będziemy:-)
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
No dzień dobry
A co ja tu widzę, że jakieś spotkanko się szykuje? chętnie wpadnę z Ameluchem
O ile można oczywiście
A co ja tu widzę, że jakieś spotkanko się szykuje? chętnie wpadnę z Ameluchem
O ile można oczywiście
reklama