reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
o rany .... Dorcia sie wreszcie odezwala. no ja juz od dawna pytalam o Ciebie!!!!
hanna pytalas czy mialam cc - nie , tylko nacieli mi krocze i niestety zeszyli jakos nieudolnie.... ehhh szkoda gadac.

co do spotkania to ja tez jestem ZA, tylko mam nadzieje ,ze moj ukochany nie wymysli czegos z pracą i bede mogla mu zostawic maluszka.
Ogolnie to fajowy pomysl.

ivette bylas u tego lekarza? jak wogole sie czujesz?

Hej hej a kogo ja tu widzę:-D:szok: Dorcia gdzieżeś się podziewała?? Co u Ciebie jak Wiktorek? Z eks spokój? Za spotkaniem jestem jak najbardziej na tak:tak:
Na razie zagoniona mam remont w domu jeździmy po marketach budowlanych kupujemy wybieramy przebieramy:-D
Prychatka, Dzięki raz jeszcze za podpowiedz klamki dziś zakupilam teraz trzeba założyć
Basia na ściane szczególnie do kuchni fajne są takie struktury są różne gladkie chropowate. Efekt końcowy bardzo fajny, trwałe i jak się wybrudzą to nie widać za bardzo na tym brudu
Ivett byłaś u tego lekarza?
Mery no to mieliście niezły ubaw w kościele

Cześć :-)

Widzę, że w planach spotkanie - szkoda, że akurat w ten dzień muszę iść do lekarza, a chętnie bym wpadła... miłych pogaduch Wam życzę :-)

A u nas wszystko ok, tylko na nic nie mam czasu. Od jakichś dwóch tygodni usiłuję wyprasować i wsadzić w odpowiednie miejsca kopę maleńkich ciuszków - i jakoś mi nie wychodzi, ale mam nadzieję, że do stycznia się wyrobię :-D No i właśnie odebrałam od kuriera łóżeczko - teraz pozostaje nam już tylko czekać, bo oprócz prasowania wszystko przygotowane ;-) Remont na szczęście już zakończony.

Cieszę się, że u Was też wszystko w miarę w porządku - tak trzymać :-)

Witam wszystkich!
Jestem mamą 8miesięcznej Marysi, od września mieszkamy w Bielsku. trochę zaczyna nam się nudzić i szukamy znajomych w okolicy. zaczęłam przeglądać to dforum, ale jeszcze się nie wgłębiłam. ale a tyle, zeby przeczytać o spotkaniu:) ja wiem, gdzie jest ul. Zielona, bo mam przychodnię w pobliżu, ale ta knajpka to chyba zawiesiła działalność(tak jest napisane na stronie). i faktycznie, przejeżdżałam tam dzisiaj i widziałam tylko, że lokal do wynajęcia. obok jest jakaś knajpka "zacisze" czy coś...

z racji tego, że poświęcam młodej sporo uwagi, to mało piszę, ale chętnie czytam:D
pozdraiwam wszystkie mamy i dzieciaczki

witaj Karomania na naszym forum oraz w Bielsku :-). Mam nadzieje ,ze dobrze sie tu z nami poczujesz i bedziesz pisac znacznie częsciej.
W takim razie jesli knajpka nieczynna to trzeba znaleźć inne miejsce.

Giovanessa - no to fajowo ,ze wszystko juz dopina się na ostatni guzik. Jak juz łózeczko stoi to juz siie tylko odlicza dni.... a u Ciebie juz tuz tuż. Jak sie czujesz? Imię tez juz wybrane?

Hej dziewczyny
Na początku witam nowe mamusie zapraszamy na pogaduchy otwarte o wszystkim i o niczym.
Ja wczoraj znowu nawiedziłam lekarkę z dziewczynkami bo kaszlą dalej, i nie ma siły na nie mam znowu nowe syropy no i wzmożona inhalacja.
A z innej beczki nie wiem co sie dzieje ale od 2 dni Patka szaleje ze spaniem popołudni nie położy się wyje w niebogłosy mój już traci cierpliwość bo wymyśla a to siku a to kupę to ją coś boli to kaszle i tak na okrągło i ani prośby ani groźby nie pomagają. Wczoraj wieczór Natalia zasnęła a ona ryk i nie będzie spała beczała przez 20 min wkońcu mąż się wkurzyl i zaprowadził ją do pokoju na dół rozłożył łóżko i tam jej pościelił wyła do 23 aż zasnęła i później obudziła się koo północy też trochę popłakała i spała do 3 no i znowu bo ona kupe, siku , plecy swędzą kaszle lalke chce później nie chce aż padłą i spała do 7 no prawie. Sama nie wiem czy ją coś boli czy co mówi rano ze nic ją nie boli ale ona lubi płakac i dobrze sie jej spało na dole. Mi już ręce opadają ponad 2 lata i dalej tak saleje w nocy powiem wam szczerze ze az mnie korciło wczorj żeby jej przylać bo nie wiedziałam co z nią robić taka histeria. Może któras z was ma jakiś pomysł mam nadzieję że jej przejdzie bo ja mam oczy na zapałkach.
A tak pozatym to nudy!

Giovanessa - no to fajowo ,ze wszystko juz dopina się na ostatni guzik. Jak juz łózeczko stoi to juz siie tylko odlicza dni.... a u Ciebie juz tuz tuż. Jak sie czujesz? Imię tez juz wybrane?
Imię wybrane - będzie Bartuś :-)
No, ja jeszcze odliczam tygodnie - ale nigdy nic nie wiadomo ;-) Łóżeczko stoi, bo jak je wczoraj złożyliśmy w celu sprawdzenia, czy wszystko gra, to się nam tak spodobało, że niech sobie już zostanie, bo szkoda rozkładać :-)
A czuję się jak lokomotywa z Tuwima - jak wstaję, to "para buch, koła w ruch, najpierw powoli jak żółw, ociężale..." :-D Dobrze, że do ostatniej stacji coraz bliżej ;-)

Witaj KaroMania :-)

reklama
No właśnie też bym stawiała na zeby bo nie ma 5 tylko że w buzi ni widu ni słychu moja starsza w wieku 2 lat miała już wszystkie a teraz nawet 6 jej idą co jest za wcześnie no ale cóż

Do góry