MagdaP3011
Fanka BB :)
Ja od 2 dni gonie po bankach i mam już dość tych instytucji. Jutro w końcu mamy wizyte z Ewą u ortodonty, czekałam z miesiąc i to prywatnie...
Ivett no to trzymam kciuki za poprawę samopoczucia, ajak z spaniem w nocy?
Prychatka dzięki za radę co do klamek, pojadę sprawdzić czy będą pasowały. A jak tam pierwszy pawik zaliczony?
Dosisday na redbulu to ja jadę cały czas heheh Mam ndzieję że dolegliwości same przejdą, a Ty miałaś cc bo nie kojarzę?
Agusia Daria przesłodka, też już zaczynam zakup prezentów bo potem to będzie ciężko
Magda P3011 oglądałam superwizjera ryczałam przez cały program jak można było coś takiego zrobić. Śledzę tą sprawę od samego początku, ale muszę Ci powiedzieć że mój Jaś był w grupie sprawdzanych dzieci.Ja jestem na stałe zameldowana u rodziców policja przyszła spytała sie o dziecko tata powiedział że mieszkam gdzie indziej i na ty się śkończyło. Dziecka nie widzieli uwierzyli na słowo, koleżanka z katowic mówiła że do niej zadzwonili na domofon spytali czy dziecko jest w domu i poszli bez wchodzenia na gorę. Także zbyt się nie przykładali do tego i to mnie denerwuje. Basia a u Was byli w tej sprawie? Fajnie że małż idzie do domu
Sasiedzi moi maja tez synka w tym wieku i nikt nie sprawdzal. W ten sposob na pewno sprawcy ani rodziny chlopca nie znajda. Ta sprawa nie daje mi spokoju!! Gdybym tylko dorwala tego gnoja (sorki za slownictwo)!!