reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No jasne że możesz do nas dołączyć napisz nam coś wiecej osobie.
a ja znowu na hotelu czekam na gości ze śniadaniem , ale miałam wczoraj dzień. Od 6 do 19poza domem wpadam po 19 do domku dzieci chcę kąpać i inne rzeczy robić a tu lipa prądu nie ma ciemno jak w d.. więc jazda ze świeczkami dzieci do wanny (romantyczna kąpiel) później, że Natali obiecałam że będzie miała warkoczyki do przedszkola więc musiałam pleść. No ale wszytko sobie porobiłam prąd włączyli. Całą noc lało i zamkli nam most w Żywcu więc rezygnuję z przedszkola w dniu dzisiejszym bo już są korki a co dopiero po 15 jak bym ją miała odbierać wiec ma przedłuzenie wakacji szkoda bo dzisiaj będa zapoznawać nowych kolegów i koleżanki. Może jutro będzie lepiej bo ma mniej padać.
No spadam bo goście idą.

No to Oluś odstawiony do przedszkola... :tak:wczoraj płakał, że on nie chce iść ale się mu wytłumaczyło i dziś rano nie protestował... :szok:W tym roku będzie już zostawał na leżakowanie, bo w zeszłym po obiedzie go zabieraliśmy... zobaczymy jak będzie.... :baffled:
Z Darią jedziemy dziś do urologa do Chorzowa... :baffled:aż mam stresa co nam powie... żeby wszystko było ok... :tak:
Pogoda do dupy... a przed nami taka droga... zastanawiam się ile wcześniej trzeba wyjechać bo korki na pewno będą.... :wściekła/y:

Agussia powodzenia będzie dobrze.
Pogoda paskudna a u nas w Żywcu tragedia komunikacyjna nawet pieszo nie puszczają przez most normalnie koniec świata co się dzieje ludzie odcięci od drugiej strony miasta.

Witam :)

Tak więc mam 19 lat i kończę technikum. Została mi teraz klasa maturalna. 2 października mam ślub. W 14 marca będę rodzić na Wyspiańskiego w Bielsku :)

W sumie to też chciałam wam zadać pytanie odnośnie tego szpitala, bo bardzo marzy mi się poród w wodzie, chciałam was zapytać czy orientujecie się jak jest w tym szpitalu z takiego typu porodami :)

Kiniorku witaj u nas:-)
Agusia powodzonka u lekarza oby było dobrze;-),a jak Olek po pierwszym dniu przedszkola,podobało się mu?
Merry ty więcej charujesz niz ja:baffled:.Co do śpiącej Kaji to przypominasz sobie Matka,tez tak spał i był taki grzeczny wynik żółtaczka i o mało nie wrócilismy do szpitala:no:.Oby u nich było lepiej.Powodzonka dla Nati jutro w przedszkolu:tak:
Ivett a co tam u ciebie nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisałaś,jestes w domu czy nadal w szpitalu?
A u nas jak po kazdej powodzi lipa,zalane znowu wszystko i ratujemy sie ile damy rady:crazy:,piec poszedł znowu a dokładnie elektryka.Mąż mój już jest załamany bo to znowu kolejny 1000zł przez powódż:no:.I co gorsze nasze ubezpieczenie nie obejmuje piwnic podczas zalania-masakra,i po co to ubezpieczenie płace?Żywiec zalany ludzie przeklinaja na burmistrza,ze nie uczy sie na błędach i dalej most zalewa:wściekła/y:.Dzieciaki szaleja w domu a tak to po za tym ok.

hej Kiniorek91:)

Ja też rodziłam pierwsze dziecko mając 19 lat, ale to było daaaawno temu:-)

A jeśli chodzi o poród w wodzie na Wyspiańskiego z tego co wiem to tam nie ma takich porodów, ale może się mylę.
jest to możliwe w Szpitalu Wojewódzkim, ale też nie zawsze lekarze się na to zgadzają i nie zawsze jest to dostępne:no:

basiek - to wam współczuję tego zalania:-(

... a ja leżę w domku i czekam ........ za 10 dni mi ściągną pessar, dowiem się jaki poród i wtedy dopiero będzie już oczekiwanie na maksa:szok:

reklama
Ja się melduję wczoraj miałam akcję sok, oczywiście mogłam zacząć robić jak książę poszedł spać a i tak mi zeszło do 1 w nocy. Młody jak nigdy obudził się wtedy jak ja się kładłam i nie spal 1,5h gadał do lampy. O co kaman?:baffled:
Rozpoczęcie roku super młoda zadowolona, od razu po powrocie plecak jak Pani kazała spakowała, oby jej tak zostało zawsze:-D:szok:
Sorki że nie odpiszę ale już padam doczytam jutro

Do góry