reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Patrycja wskakuj na n-k... tam już mam fotki... ;-) Fajnie, że tu się pojawiłaś... co u was słychać... ?? Widzę, że Ty też się starasz... powodzenia życzę...
Dzięki za gratulacje... Daria grzeczna... wczoraj po południu miała gorsze chwile, nie mogła usnąć, ale w nocy bardzo ładnie spała... po kąpaniu pobudka o 1;00 i o 4;00 i dopiero rano... (oby tak dalej... :-) )

Ostatnia edycja:
Agusia pooglądałan na nk śliczna i duża się wydaję a jak Oluś przyjął małą na świecie?
A my dzisiaj maa niespodzianka wchodzę do garażu pakuję dzieci do auta patrzę a tu flaka w kole dobrze że mąż w domu bo ja bym tego koła nawet nie odkręciła n i okazało się że wbiłam gdzieś wkręta i to dość dużego, dobrze że do pracy się nie spóźniłam bo już z towarem czekali.
Teraz tez jeszcze ma mi dojechać ale dużo większy więc ciekawie , no ale jeszcze jutro i trzy dni wolnego.

Już Agusiaa lecę oglądać.
U nas nawet dobrze, już rośnie, pyskata się zrobiła ostatnio.. chyba taki wiek :)
A staranka fakt, zaczęliśmy ponownie ale same problemy z tym są i przyznam z cyklu na cykl przestawiamy przez problemy ze mną.
A, no i bym zapomniała. Dobrze, że miałaś dużo lepszy poród niż przy synku, pamiętam jak się wtedy namęczyłaś :)

Witam nową mame
Agusia gratulacje dorodnej córeczki:-),Merry mi mówiła,że fajne ma zdjęcia nk,ale ja jeszcze nie widziałam.A swoją droga tez jestem ciekawa jak tam Olek na siostre sie zapatruje?:szok:
Lilith mamy córki w jednakowym wieku i ja tez mam nadzieje,że ta pyskatośc to jedynie etap wieku:baffled:,i ze jak juz się moja Angelika wygada to znowu będzie nas suchać bo narazie jest tak,że ja w prawo a ona w lewo:crazy:.
Zaczeliśmy ocieplać dom więc mam troche zajobu,:baffled:do tego wszystkiego przenieśli mnie na nowy sklep i znowu czuje się jakbym szła pierwszy dzień do pracy:tak:,więc ponownie prosze o trzymanie kciuków:-D.Zmywarka fajnie idzie tylko jeszcze musze dojśc z nią do ładu.Pozdrawiam pa:-)

Ale nowiny! AGUSIAAA GRATULACJE! :-D az zal ze ja jeszcze tak dlugo musze czekac az zobacze mojego drugiego maluszka ;-). Wkleisz tu za jakis czas fotke? My zrobilismy remont przedpokoju. Jeszcze sprzatac nie skonczylam a slub pojutrze. Po sobocie wreszcie odetchne hehe i bede miala czas na forum.

Basiek, no dokładnie :D
A najbardziej, mnie irytują teksty w stylu : daj mi spokój.. skąd ona w ogóle się tego nauczyła to ja nie wiem :D Albo inne durne angielskie teksty wzięte od dzieciaków z podwórka ;/

Eevcia fakt ślub tuż tuż udanej zabawy i my też czekamy na fotki z tego wielkiego dnia i nie forsuj się za bardzo zeby dzidzia sie nie zmęczyła.
Oj dziewczyny co do słownictwa naszych pociech to czasami aż dech zapiera Natalia miała takie teksty z przedszkola ze aż szok co 3 latki potrafią teraz jakoś się uspokoiła, mało pyskuje ogólnie nie mam problemów z nią jak ja powiem to w miarę świete to jest. tak więc walczcie z pociechami bo im starsze tym gorsze będą.

reklama
Agusia oglądłam na nk te zdjęcia twojej rodzinki bogactwo:happy:,a Daria wcale nie taka mała dorodna pannica a Olo tez niezły facio prawie dla mojej córci:-D,więc go trzymaj i nie dawaj zadnej synowej:-).Ja wzamian dam ci Matka dla córci i wymiana gotowa:laugh2:.
Evcia udanego wesela i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,zostaw troche torta dla nas;-)
Lilith co do słownictwa mojej panny to jeszcze nie jest tak żle,ale ona ma charakterek i jak się zaprze to po trupach do celu a to dla mnie jest najgorsze do przebicia:baffled:.Czasmi wydaje sie mi,że szybciej głowa rozwaliłabym mur niż dogadała się z Angelika,ale jedyne co w tym wszystkim jest pocieszajace to,to że w życiu da sobie rade i nie bedzie beczec o byle co,nie da sie:happy:
.

Do góry